avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 820 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... In cat timp se poate raspunde la o cerere facuta ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

In cat timp se poate raspunde la o cerere facuta superiorilor

Buna ziua. Numele meu este George si as vrea sa-mi spune-ti si mie in cat timp se poate raspunde la o cerere, sa zicem, oricare cere, catre director, catre maistru, catre seful tau. Si care este legea care sunt ei obligati sa-mi raspunda mie personal la o cerere. Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:13, 8 Mai 2012
Pentru sectorul privat nu exista un act normativ care sa prevada asa ceva .. pentru sectorul bugetar , exista OG nr.27/2002 care prevede ca, institutiile publice sunt obligate sa raspunda in termen de 30 max.45 de zile de la data inregistrarii petitiei.

In mod normal, pentru sectorul privat , in REg.Intern al angatorului ar trebui sa existe prevazute dispozitii cu privire la modul de solutionare a petitiilor ...
Ultima modificare: Marți, 8 Mai 2012
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Timp solutionare cerere catre managementul companiei josette2014 josette2014 Daca inaintez catre managementul companiei o cerere (care nu este reglementata in vreo procedura standard din legislatie), pentru care cer si primesc numar de ... (vezi toată discuția)
Cerere catre angajator silviu35 silviu35 IN cit timp trebuie sa imi raspunda angajatorul la cerere solicit 3 zile lucrate la negru,am probe cu tel mobil,pe ce lege si articol imi intemeiez cererea. (vezi toată discuția)
Termen legal raspuns societate privata moshusm moshusm Buna ziua, In urma unei audiente solicitate de mine HR-ului,mi-a fots promisa o ancheta interna si de asemenea un raspuns.Au trecut 60 zile in care nu am ... (vezi toată discuția)