avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1162 soluții astăzi
Forum Activitate petrescufelicia

Activitate petrescufelicia

Fiul meu are 13 ani și in cadrul școlii s-a organizat o excursie laViena in 30.11.2017. Eu sunt divorțată iar copilul locuiește cu mine însă custodia este comuna Fostul soț lucrează in Germania și spune ca nu are timp sa trimită accept pentru eliberare pasaport( vechiul pașaport a expirat in luna Iulie a.c. )Cum pot sa rezolv aceasta problema? Fiul meu este f. dezamăgit și suferă mult. Va rog sa ma ajutați cu in sfat!
Munteanuninel@gmail.com a scris:

Este foarte tare

Fiica mea, a divortat si are 2 copii minori . In sentinta de divort scrie , custodie comuna, domiciliul copiilor la mama, program de vizita in prima si ultima saptamana din luna in weekend. Copii sunt inscrisi la scoala privata . Mama suporta toate cheltuielile fara contributia tatalui. Acesta ar trebui sa plateasca 300 ron pe luna pensie alimentara dar pe luna sept. si acum este gata si octombrie , nu a platit nici un leu. Culmea, a luat minorul in varsta de 8 ani din data de 6 0ct. 2016 si nu l-a mai adus la mama. Copilul s-a imbolnavit si mama nu poate sa-l vada deoarece el este violent si a montat copilul impotriva mamei. Nu-l mai duce nici la scoala sub pretextul ca este bolnav. Va rog sa-mi spuneti la cine trebuie sa apeleze fiica mea ca sa-si ia copilul ? Sectia tutelara ridica din umeri, politia spune ca nu se baga. Unde este interesul copilului? De ce se mai da sentinta judecatoreasca?

:((
Discuție Declaratia 205
Sunt administrator. Am depus declaratia 205 in data de 02.03.2015 la ANAF. Ulterior am primit o Notificare din care reiese ca nu am depus declaratia . Am mers la Finante si le-am aratat declaratia cu nr. de inregistrare. In data de 23.04.2015 am primit un proces verbal de contraventie in urma caruia trebuie sa platesc suma de 1000 ron pentru ca nu am depus declaratia 205. Azi, 24.04.2015 am mers la finante unde a trebuit sa platesc suma de 500 ron(altfel voi plati 1000ron ) pe motiv ca declaratia trebuia depusa pe numele SC. Firma este inregistrata la Reg. Comertului. Dar era trecut si CUI-ul care certifica autenticitatea firmei.Va rog sa-mi spuneti unde am gresit ? Sau este un abuz, din partea celor care in loc sa ne ajute , ne obliga sa renuntam la tot. Vreau sa mentionez ca functionez din 1992 si nu am creat niciodata probleme. Mereu am avut profit,si mi-am achitat datoriile catre stat. In speranta ca voi primi un raspuns, va multumesc.
sunt I.I. second hand, cum inregisrez in contabilitate factura de marfa la Kg. adusa din Germania, cum platesc impozite si ce trebuie sa fac sa lucrez legal?Am inteles ca trebuie sa tin un Registru Jurnal, si platesc impozit trimestrial Am luat marfa la Kg. si o vand la bucata la preturi negociabile va rog sa ma ajutati sa nu comit nereguli. Multumesc..