Fiica mea, a divortat si are 2 copii minori . In sentinta de divort scrie , custodie comuna, domiciliul copiilor la mama, program de vizita in prima si ultima saptamana din luna in weekend. Copii sunt inscrisi la scoala privata . Mama suporta toate cheltuielile fara contributia tatalui. Acesta ar trebui sa plateasca 300 ron pe luna pensie alimentara dar pe luna sept. si acum este gata si octombrie , nu a platit nici un leu. Culmea, a luat minorul in varsta de 8 ani din data de 6 0ct. 2016 si nu l-a mai adus la mama. Copilul s-a imbolnavit si mama nu poate sa-l vada deoarece el este violent si a montat copilul impotriva mamei. Nu-l mai duce nici la scoala sub pretextul ca este bolnav. Va rog sa-mi spuneti la cine trebuie sa apeleze fiica mea ca sa-si ia copilul ? Sectia tutelara ridica din umeri, politia spune ca nu se baga. Unde este interesul copilului? De ce se mai da sentinta judecatoreasca?
Sesizați Direcția pentru Protecția Copilului în legătură cu acest aspect și solicitați suportul. Invocați faptul că minorul se află în dificultate din cauza atitudinii tatălui.