avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 633 soluții astăzi
Forum Activitate summer26

Activitate summer26

Buna ziua, de curand am inceput sa strang toate documentele necesare infiintarii unei intreprinderi individuale si printre acestea am nevoie si de un document care atestă drepturile de folosinţă asupra sediului profesional/punctelor de lucru. Am vazut ca sunt firme care ofera gazduirea sediului social "virtual" sa spun asa, numai ca toate sunt in Bucuresti si acest lucru nu ma ajuta cu nimic. Este vreo firma de genul asta in Iasi sau vreun cabinet de avocatura? Ma poate ajuta cineva cu vreo informatie in acest sens?Va multumesc tare mult!
Răspuns la discuția vechime in munca retroactiv
Multumesc de raspuns
buna ziua, am o intrebare pentru dvs. Am lucrat ca shop assistant un an si ceva (am CIM inregistrat la itm pt aceasta perioada) , insa nu este trecut pe carnetul de munca..in schimb este trecut urmatorul loc de munca. Credeti ca cei de la ITM ar putea sa-mi completeze si perioada lucrata ca lucrator comercial sau eventual o adeverinta in sensul asta? ...de la fostul angajator e exclus sa mai obtin vreun document. multumesc

am lucrat ca shop assistant un an si ceva (am CIM inregistrat la itm pt aceasta perioada) , insa nu este trecut pe carnetul de munca..in schimb este trecut urmatorul loc de munca. Credeti ca cei de la ITm ar putea sa-mi completeze si perioada lucrata ca lucrator comercial sau eventual o adeverinta in sensul asta? ...de la fostul angajator e exclus sa mai obtin vreun document. multumesc pt informatiile primite pana acum
buna ziua, vreau sa-mi infiintez o intreprindere individuala care sa aiba ca domeniu de activitate comertul cu haine ,insa am vazut pe diferite site-uri ca ai nevoie de "calificarea - pregatirea profesionala sau, dupa caz, experienta profesionala, necesara pentru a desfasura activitatea economica pentru care se solicita autorizatia" . este nevoie sa fac vreun curs de lucrator comercial? multumesc!