Am trimis o cerere catre Evidenta Populatiei,acum astept raspunsul sa vad daca ma pot ajuta cei de acolo cu ceva.IN caz contrar o sa depun o plangere de abandon familiar la politie.Multumesc frumos de ajutor..O sa va tin la curent si o sa va spun rezultatul:):giggle:
Nu cred ca se poate vorbi de un abandon,odata ce parinti mei sunt divortati de cand aveam eu varsta de 2 ani,eu acum avand 18 ani!
NU cred ca mi-as permite un detectiv!Trebuie sa-mi plateasca pensia de intretinere care din cate stiu trebuie sa o primesc pana imi termin studiile.
Ma numesc Roxana si as dori sa aflu cum imi pot da tatal in cautare?Nu mai stiu nimic de el de 4 ani.Parinti mei sunt divortati de cand aveam eu varsta de 2 ani. Acum in ultimi 4 ani tatl meu nu ma mai cautat deloc.As dori sa aflu cum imi pot da tatal in cautare?
Odata am avut nevoie de semnatura si l-am cautat cu politia,cum ar trebui sa procedez?
In legatura cu avocatul din oficiu,as dori sa il dau pe tata-l meu in judecata pentru ca nu mi-a platit niciodata pensia alimentara.Eu am implinit 18 ani dar nu lucrez niciunde sunt inca eleva si nu imi permit sa platesc un avocat.As dori sa ma ajutati si pe mine cu niste informati.UNde gasesc un avocat din oficiu?Cum pot solicita un avocat din oficiu?Multumesc!
Alocatia de intretinere care trebuie sa mi-o deie tata-l meu.Aia trebuie sa o primesc pana imi termin studiile.
Si alocatia alimentara care nu mi-a platit-o niciodata de cand au divortat.NU stiu daca aia o mai primesc din urma