avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1093 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Avocat din oficiu
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Avocat din oficiu

Buna ziua,

In legatura cu avocatul din oficiu,as dori sa il dau pe tata-l meu in judecata pentru ca nu mi-a platit niciodata pensia alimentara.Eu am implinit 18 ani dar nu lucrez niciunde sunt inca eleva si nu imi permit sa platesc un avocat.As dori sa ma ajutati si pe mine cu niste informati.UNde gasesc un avocat din oficiu?Cum pot solicita un avocat din oficiu?Multumesc!
Cel mai recent răspuns: ContSters160686 , utilizator 21:08, 31 August 2011
faceti cerere scrisa catre baroul din orasul unde locuiti pt a beneficia de asistenta juridica gratuita.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Urgent,am nevoie de rasp unui avocat adina paula adina paula va rog ajutati-ma...am dat in judecata pe sotul meu pt pensia alimentara si incredintarea copiilor,astzi cand am mers la proces doamna judecatoare mi-a zis ca ... (vezi toată discuția)
Pentru avocat din oficiu raluk_s raluk_s buna ziua As dori sa va intreb daca am nevoie de o cerere pentru a cere un avocat din oficiu?:-/ Multumesc (vezi toată discuția)
Avocatul din oficiu popescusteli popescusteli stimate doamne,domni,va rog sa-mi spune-ti unde,cui si cum ma pot adresa ,pentru a obtine asistenta juridica gratuita ,adica un avocat din oficiu care sa-mi ... (vezi toată discuția)