avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 873 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... avocatul din oficiu
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

avocatul din oficiu

stimate doamne,domni,va rog sa-mi spune-ti unde,cui si cum ma pot adresa ,pentru
a obtine asistenta juridica gratuita ,adica un avocat din oficiu care sa-mi sustina cauza in instanta.mentionez ca veniturile mele sunt modeste(pensie de 1000 ron)si nu-mi pot permite sa angajez un avocat.
va multumesc,cu respect
adressati-va cu cerere la Ministerul justitiei si la baroul din orasul in care domicililati.
Daca traiti singur din acest venit de 1000 lei nu va incadrati la ajutorul public judiciar
Ultima modificare: Sâmbătă, 18 Februarie 2012
Alexandru Munteanu, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refuz desemnare avocat de catre decan tobescu tobescu Buna ziua, as avea o întrebare multumesc pentru raspunsurile Dvs. O prietena de a mea a obtinut \"asistenta juridica gratuita si totala\" de la judecatorie ... (vezi toată discuția)
Avocat din oficiu ContSters83715 ContSters83715 cine a mai apelat la un avocat din oficiu cui s-a adresat? Baroului , instantei, asociatiei care are fonduri de la uniunea europeana in acest sens? cum a ... (vezi toată discuția)
Divort la tribunal adriana07 adriana07 Pot divorta de sotul meu la tribunal, fara sa fiu asistata de avocat? Am drept la avocat din oficiu? (vezi toată discuția)