avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1090 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Alocatia pentru copii
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Alocatia pentru copii

Din anul 1999 la nasterea copilului,am inceput sa primesc alocatia de stat,pana in anul 2004 cand a fost sistata.Mentionez ca banii se primeau la o banca in contul copilului.Din anul 2003 copilul traieste si invata in germania,avind si acum cetatenia romana.Nici pana in momentul de fata nu am primit raspuns de ce alocatia a fost sistata.Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: DutaRoxana , utilizator 17:44, 2 Septembrie 2011
Din cate stiu odata ce a-ti plecat din tara plimiti pensia acolo lunar sau la 2 luni!
Va multumesc pentru raspuns,dar daca primeam alocatia in strainatate nu va mai deranjam.
Trebuie atunci sa merge-ti sa anuntati ca stati acolo si ca aveti copii,ca nu primit pensia pentru copii:)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Copil nascut in germania - drepturi anca f anca f va rog sa ma lamuriti daca este cazul pentru completarea formularelor E401 si 411 in cazul nostru: - copil nascut in germania din mama romanca si tata ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! - alocație pentru minor Anca dietrich Anca dietrich Am un băiețel născut in Germania in vărsta de 2,5 ani! Am locuit mai mulți ani acolo,acum am venit acasă din motive familiare! Am cerut documentul din ... (vezi toată discuția)
Ce drepturi are copilul meu in ro? ninharsag ninharsag Mai bine zis, ce ce pot primi pt ea...ma refer la alocatie, indemnizatii,etc. ea s-a nascut in Irlanda, in 2008, are certificat de nastere irlandez, dar acum ... (vezi toată discuția)