Mai bine zis, ce ce pot primi pt ea...ma refer la alocatie, indemnizatii,etc. ea s-a nascut in Irlanda, in 2008, are certificat de nastere irlandez, dar acum am primit si certificat de nastere romanesc. Ce beneficii am dreptul sa primesc pentru ea? Are deja un an si sapte luni, n-a primit alocatie din partea statului irlandez,sau alte beneficii acolo. Eu nu am mai muncit in ro, cu carte de munca din 1999.Deasemenea, sunt parinte singur...Am dreptul la indemnizatia pt cresterea copilului pina la doi ani? poate retroactiv? macar pt ea... Dar cea pt primul copil? ajutorul pt familia monoparentala?Trusoul? Ce altceva? Va multtumesc mult!
Are drptul la alocatia de stat pentru copii, in cuantum de 420 lei lunar pentru care trebuie sa depuneti dosarul la Primarie, si la o indemnizatie pentru familie monoparentala tot pe baza de cerere. Pentru a beneficia de indemnizatia pentru cresterea copilului pina la doi ani trebuie sa fi realizata cu 12 luni inainte de nastere venituri profesionale impozabile
Beneficii dupa nastere
aba1011
Buna ziua din nou la toata lumea.Am o singura intrebare daca ma puteti lamuri.Dupa nastere ce beneficii banesti primeste mama si de la cine.Am auzit ceva de un ... (vezi toată discuția)