avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1134 soluții astăzi
Forum Activitate unusorin

Activitate unusorin

Pai nu inteleg de ce e o greseala la incheierea CIM. A fost discutata o chestie care s-a pus pe hartie, si ei acum nu vor sa negocieze.
Deci nu pot face nimic legal. Doar sa apelez la bunul simt care lipseste, Merci @freeelis
In contract nu scrie ca este de 45 de zile, zice ca se stabileste de comun acord si perioada maxima este de 45 de zile. Problema e ca nu este de comun acord
Buna ziua,

Sunt angajat la o companie privata pe o pozitie de conducere. In contractul de munca specifica ca perioada de preaviz se stabileste de comun acord in limita a 45 de zile lucratoare.

Am discutat cu manager-ul meu despre perioada de preaviz pentru ca am vrut sa fie in jurul a 30, maxim 40 zile lucratoare, pentru ca daca ar fi o perioada de 45 de zile s-ar termina fix inainte de Craciun. Chiar daca in contract specifica ca este de comun acord, ei nu vor sa negocieze in nici un fel, chiar vroiau sa stau mai mult.

Ce as putea face in privinta asta?

Multumesc pentru orice raspuns.
Are 9 ani experienta pe cartea de munca. Multumesc frumos pentru informatii. O seara buna in continuare
Ideea e ca persoana care doreste sa faca asta are o experienta profesionala in vanzare cu amanuntul de 9 ani. Vrea sa inchirieze un magazin si nu stie daca poate sa vanda produse in el pe baza unui PFA. Ce categorie de produse ar putea pune la vanzare ? exista o lista undeva ?
Buna ziua,
Am incercat sa ma documentez daca poti deschide un magazin pe baza unui PFA. Nu am gasit nimic concret legat de acest lucru. Intrebarea mea ar fi daca este posibil acest lucru ?
Discuție Impozit PFA
Buna ziua,
Vreau sa imi fac un PFA pentru domeniul in care lucrez (Executare de software la comanda). As vrea sa stiu daca se poate care sunt impozitele care trebuiesc platite in momentul in care am PFA-ul si cat reprezinta acestea. Deasemenea exista vreo lista cu cheltuieli deductibile ?