avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1092 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Deschidere magazin pe baza unui PFA
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Deschidere magazin pe baza unui PFA

Buna ziua,
Am incercat sa ma documentez daca poti deschide un magazin pe baza unui PFA. Nu am gasit nimic concret legat de acest lucru. Intrebarea mea ar fi daca este posibil acest lucru ?
Cel mai recent răspuns: unusorin , utilizator 22:24, 19 Martie 2012
Da, puteti. Detalii infiintare aici: [ link extern ]
Precizez ca trebuie sa aveti un act care atesta pregatirea profesionala.
Ideea e ca persoana care doreste sa faca asta are o experienta profesionala in vanzare cu amanuntul de 9 ani. Vrea sa inchirieze un magazin si nu stie daca poate sa vanda produse in el pe baza unui PFA. Ce categorie de produse ar putea pune la vanzare ? exista o lista undeva ?
Experienta profesionala daca nu este materializata printr-un inscris - o diploma de calificare sau absolvire a unui curs, ori pe cartea de munca pentru o perioada de cel putin doi ani ma tem ca nu isi va putea infiinta o PFA cu obiect de activitate comert de orice fel. Referitor la ce ar putea vinde...tot ce nu interzice legea.
Are 9 ani experienta pe cartea de munca. Multumesc frumos pentru informatii. O seara buna in continuare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare pfa , caen produse alimentare lexoradeanu lexoradeanu PENTRU infiintare PFA VANZARE, fabricare , [b]PRODUSE ALIMENTARE[/b] este NECESARA o DECLARATIE la NOTAR ca aveti o experienta de x ani , este legal asa ceva ... (vezi toată discuția)
Coduri caen pentru intreprindere individuala Brigid Brigid Bun gasit. In cazul infiintarii unei intreprinderi individuale, cate coduri CAEN se pot asocia acesteia? Am citit pe internet informatii confuze, de la "cate ... (vezi toată discuția)
Diploma care sa ateste calificare intr-un domeniu necesara la infiintare pfa? anc4 anc4 Buna Doresc sa imi infiintez un PFA care sa aiba ca obiect principal de activitate, comert electronic.As vrea sa am doua activitati diferite, vanzare online ... (vezi toată discuția)