avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1007 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Impozit PFA
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Impozit PFA

Buna ziua,
Vreau sa imi fac un PFA pentru domeniul in care lucrez (Executare de software la comanda). As vrea sa stiu daca se poate care sunt impozitele care trebuiesc platite in momentul in care am PFA-ul si cat reprezinta acestea. Deasemenea exista vreo lista cu cheltuieli deductibile ?
Cel mai recent răspuns: iulia53 , utilizator 17:07, 31 August 2011
poate acest link va lamureste,impozite,taxe,cheltuiele..etc..
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa - impozitare m_andrei m_andrei Salut, Eu lucrez ca programator web si am in portofoliu cateva site-uri pe care le si administrez. Ma intereseaza daca este ok un PFA pentru a emite factura ... (vezi toată discuția)
Pfa pe codul caen 6202 la norma de venit - intrebari cu noile schimbari danyboy danyboy Buna ziua, Am si eu cateva intrebari legate de un PFA pe codul CAEN 6202 la norma de venit: 1. Mai exista norma de venit pentru IT (creare the software ... (vezi toată discuția)
Taxe pfa/uzura km sorin.raiciu sorin.raiciu buna ziua, sunt in prezent in discutii cu o firma din Germania pentru a incheia un contract prin care sa ii reprezint. Voi deveni PFA si am inteles ca ... (vezi toată discuția)