Nu este vorba de contestatie d.le Valeriu. Intrebarea era: Pesoana cu handicap gr.2 care nu poate lucra -este echivalentul Invalidului gr.2.care nu poate lucra. Este vorba de acelasi diagnostic. INTREBARE ? Persoana la care fac referire este: Bonlava cu acte in regula din anul 1982 diagnostic:cod F66. astazi 10.08.2013 persoana bonlava din anul 1982 merge la o comisie de expertiza. Comisia decide: Invalid gr.2 fara drept de munca. DAR la data ivirii invaliditatii scrie: Data de 10.08.2013 si nu data din anul 1982... Persoana are documente pedicale din anul 1982 cu acelasi diagnostic cod F66 ( Exemplu) Intrebare??? Cum este data ivirii 10.08.2013 ? de ce nu anul 1982?
Si ar mai fii Domnilor si doamnelor: Persoana la care fac referire este persoana cu HANDICAP GR.2 PERMANENT - Si INVALID GR.2 CU REVIZUIRE ANUALA... O comisie scrie Permanent alta comisie scrie cu revizuire. Pentru acelasi diagnostic....
Buna ziua tuturor,Doresc a deschide un topic cu urmatoareale intrebari : Care este diferenta medicala intre o persoana cu handicap gr.2 si o persoana cu invaliditate gr.2 ? Retineti: Ambele au acelasi diagnostic Persoana cu handicap este sinonim cu Persoana invalida ?- Si as mai dorii o intrebare?? Persoana , Mihaela este bonlava de 31 ani cu diagnosticul (exemplu cod.66) retineti acum 31 ani-- Azi 10.08.2013 merge la comisie pentru pensionare invaliditate. Comisia de expertiza scrie in decizie: Data ivirii invaliditatii data de:10.08.2013....Aceasta persoana este in evidenta si bonlava de 31 ani conform actelor depuse in dosar! ---Este normal si legal ca aceasta comisie sa scrie data de:10.08.2013... sau trebuia sa scrie data iviri 1982 acum 31 ani conform documentelor....
Situatia este urmatoarea: Am facut actele pe o casa la tara -de vinzare-cumparare prin instanta de judecata. Actele de vinzare cumparare facandu-se pe numele parintilor decedati. Instanta Oltenita nu ne-a spus niciodata ca trebuie sa platim impozit. Dupa care eu si fratele meu a facut succesiunea pe acea casa. Am platit impozit la succesiune ( mare ) pentru ca succesiunea nu sa facut in termen de 2 ani de zile. Am mers sa facem intabularea la OCPI Oltenita. Am depus toate actele cerute de ei. Dar acum m-am trezit cu respingere si comunicare din partea OCPI Oltenita. In care imi scrie ca mai trebuie sa platesc impozit pe acea Hotarire Judecatoreasca de vinzare - cumparare. HABAR AM AVUT CA MAI TREBUIE SA PLATESC ASA CEVA .. Si nici nu stiu unde sa platesc acest impozit. Dupa cum am scris am platit la notariat taxa impozit la succesiune. Dar impozitul de la instanta unde si cum platesc ? Impozitul il plateste cumparatorul sau vanzatorul? In cazul nostru parintii nostri actualmente decedadi au fost cumparatori.. Cine ne poate indruma si sfatuii?
In anul 1999 parinti mei au cumparat o casa la tara ( Pe chitanta de mana ) Imediat In anul 2002 ambii parinti au murit.-- Dupa 12 ani Anul trecut 2011 eu cat si fratele meu. Am chemat in instanta vinzatorii si sau perfectat actele.Hotarare judecatoresca care tine loc de Act :Vinzare - cumparare. In achotararea judecatoreasca scrie ca: Parintii au cumparat de la.... la data de... ( act autentic ). Dupa care am facut cadastrul- anul acesta 2012 Am facut succesiunea la notariat. AM PLATIT IMPOZITE la notar. Acum am mers la : Biroul de Cadastru si Publicitate Imobiliara sa facem intabularea. Am depus toate actele care au fost cerute. Dar dupa 25 zile mi-a venit acasa ca trebuie sa complectez cererea cu un ,, Document din care sa reiasa ca am platit impozitul pe tranzactia imobiliara conform art. 77^1 alin.( 6 ) Cod Fiscal. care sa facut la Instanta de judecata. Dupa cum scriam am facut actele printr-o hotarare judecatoreasca pe numele parintilor decedati. Judecatorul nu ne spus niciodata ca trebuie sa platim impozit pe ce au cumparat parintii.La succesiune am platit o gramada de bani pentru ca au trecut 10 ani si noi nu facusem succesiunea. Acum cei de la intabulare cer alte imozit pe bani. Baiatie de joc sau real si normal? CE TREBUIE FACUT ? UNDE SA PLATESC SI ACEST IMPOZIT ? #-o#-o#-o#-o
Succesiune - Se poate considera ascunsa ? Ex. Mihai -Decedat in anul 1980 si Niculina Decedata in anul 1981 casatoriti legitim au 2 copii. Pe costel si pe Ion. Mihai si Niculina decedeaza. Mostenitori: Costel si ion. Intr-o perioada de 11 ani nu au dezbatut succesiunea. Intre timp Ion fiul lor moare si el. Dupa urma lui Ion raman 2 copii,,Mostenitori,, Costel o fire mai rea- Deschide succesiunea in anul 2002 dupa parintii sai,,Maihai si Niculina,, Dar fara sa anunte si nepotii sai,copii lui Ion,, A ramas mostenitor pe toate bunurile ( Case terenuri e.t.c. ) - Desii stia unde locuiesc nepotii INTREBARE ?Se poate considera ca a ascunse bunurile de la masa succesorala, cu scopull insusirii lor?
Ce se poate face ? Poate fii si o cauza penala- ascunderea intentionata ?
---De precizat ca: in perioada 2000- 2001 intre Costel si neputii ( copii lui Ion ) au existat discutii si reclamatii pe la politie privind mostenirea--
Multumiri anticipate
--Intrebare cand iau permisul de conducere suspendat pentru 30 zile inapoi ?
Pe data de : 24-03-2012 mi-a fost suspendat permisul de coducere pentru 30 zile.Politistul mi-a dat dovada pentru 15 zile. Dupa cateva zile am primit instiintare acasa de la politie ca suspendarea incepe cu data de :09-04-2012. Am Platit amenda de 120 lei --Am facut contestatie -Se judeca la judecatorie tocmai pe data de 22-05-2012.
Eu normal trebuie sa primesc permisul de conducere suspendat pentru 30 zile -- Pe data de :10 -05-2012... In toata aceasta perioada eu nu am solicitat politiei rutiere Dovada de prelungire- Nu am solicitat certificat de grefa pentru a primii permisul inapoi pana la judecarea procesului din data de 22.-05-2012 .Permisul nu stiu unde se afla la care politie. Cand pot lua pemisul inapoi ? daca eu nu am cerut De cand intra in vigoare suspendarea de 30 zile. Daca fac o cerere sa se anuleze procesul de contestare. primesc permisul pe data de 10.05.2012 -- sau il primesc in luna Iunie-- Asta inseamna ca eu am avut permisul retinut aproape 3luni?
Eu sunt din Bucuresti iar procesul la Abla Iulia
Pe data de 22.05.2012 am termen de judecata pentru: anulare contraventie si retinere permis de conducere. Pot solicita instantei anularea ACESTE I JUDECATI inaintea termenului de judecata. Mai precis. Pot renunta.printr-o cerere. Politia ma amendat .pentru depasira interzisa.Eu #-o am solicitat scris un punct de vedere al politiei rutiere.Ei politia a crezut ca este contestatie si au trimis-o la instanta. In acest timp din data de 24.03.2012- Nu am condus si nici nu am cerut prelungirea dovada la politia rutiera. Intrebarea mea este: Pot face o cerere la instanta in care sa scriu cum au stat lucrurile si sa nu se mai judece. Sa ramana ca la inceput ?
In e.mailul trimis politiei -NU SOLICITAM o contestare a procesului verbal de contraventie
Nu solicitam deschiderea unui proces pentru anularea la suspendare a dreptului de conducere.
Cum se poate asa ceva? Eu nu am avut in 24 ani niciodata permisul retinut si nici amenzi de nici un fel. Eu am primit acasa instiintare de la Politia Rutiera Alba ca: Penalizarea la suspendarea permisului PENTRU 30 ZILE incepe incepand cu data de 10 .04.2012 - ACUM PROBABIL CA SE VA PRELUNGII- Eu nu am fost la politie sa cer prelungirea dovada de conducere dupa cele 15 zile date de politist.. Nu am solicitat nimic. Asteptam sa se expire cele 30 zile - pana pe data de : 10.05.2012. Ce sa fac sunt disperat ma da afara de la serviciu. Aveti idee cad imi poate da permisul inapoi ? Aveti ideee cand iau permisul de conducere inapoi ?
va multumesc mult
#-o#-o#-o Pe data de: 24.03.2012 mi-a fost suspendat dreptul de a conduce pe o perioada de 30 zile. si o amenda de 120 lei. Pentru depasirea interzisa. Pe data de: 28.03.2012 am trimis prin E.mail- politiei rutiere Alba Iulia. Dovada ca am platit amenda Chitanta + copie dupa procesul verbal. --In e.mailul trimis politiei Rutiere Alba Iulia. In acel e.mail faceam si un comentariu. Privind faptul ca politistul care ma amendat nu a fost la fata locului cand am comis contraventia. Scriam si textul de lege in care sta scris criteriile pe care pot fii amendati soferii- Privind ( Depasirea Interziza ) Tot in e.mail solicitam politiei rutiera sa-mi comunice un punct de vedere... daca politistul putea sa ma amendeze daca el nu a vazut comiterea contraventiei. STUPOARE: Astazi ,25.04.2012 am primit prin posta romana citatie la Judecatoria Alba Iulia. In care sta scris: Ca sunt citat in dosar nr.XXX in calitate de petent - Iar politia rutiera Alba are calitate de INTIMAT. Cum ca eu am facut contestatie de anulare a amenzi rutiere cat si a retinerii permisului meu. Pentru judecare pe fond. Domnilor doamnelor. Eu Niciodata nu am scri in in emailul adresat politiei rutiere Alba Ca eu contest amenda. Ei au trimis in numele meu la judecatoria Alba. -- Eu normal pe data de 10.05.2010 trebuie sa-mi iau permisul inapoi. Nu am solicitat nimanui vreodata o contestatie. Cei de facut