avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 912 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Pot cere instantei de judecata anularea sau retragerea ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Pot cere instantei de judecata anularea sau retragerea unei plangeri care nu este facuta de mine?

Pe data de 22.05.2012 am termen de judecata pentru: anulare contraventie si retinere permis de conducere. Pot solicita instantei anularea ACESTE I JUDECATI inaintea termenului de judecata. Mai precis. Pot renunta.printr-o cerere. Politia ma amendat .pentru depasira interzisa.Eu #-o am solicitat scris un punct de vedere al politiei rutiere.Ei politia a crezut ca este contestatie si au trimis-o la instanta. In acest timp din data de 24.03.2012- Nu am condus si nici nu am cerut prelungirea dovada la politia rutiera. Intrebarea mea este: Pot face o cerere la instanta in care sa scriu cum au stat lucrurile si sa nu se mai judece. Sa ramana ca la inceput ?
Da, puteti renunta la judecata,Faceti o cerere scrisa sau prezentati-va la termen si renuntati in fata instantei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Politia rutiera a trimis cererea mea in instanta, cum pot sa-mi recuperez permisul? benga112 benga112 #-o#-o#-o Pe data de: 24.03.2012 mi-a fost suspendat dreptul de a conduce pe o perioada de 30 zile. si o amenda de 120 lei. Pentru depasirea interzisa. Pe data ... (vezi toată discuția)
Amenda si permis suspendat! emil1702 emil1702 Amenda si permis suspendat! Este luata in considerare limitarea de viteza daca la intrarea in localitate nu este semnalizat prin indicator acest lucru? Poate ... (vezi toată discuția)
Recuperare permis klaudiu85 klaudiu85 in data de 05.10 vor fi 15 zile de cand permisul imi este retinut.1.daca trimit scrisoarea de contestatia prin curier la judecatorie in data de 04.10 si cer ... (vezi toată discuția)