avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 554 soluții astăzi
Forum Activitate clau82

Activitate clau82

Buna ziua .
Ma confrunt cu urmatoarea situatie: am facut o plangere penala cu privire la folosirea unor inscrisuri care nu imi apartin intr-o ordonanta sau rezolutie de NP. Am solicitat unitatii de parchet identificarea persoanelor carora apartin aceste semnaturi si luarea masurilor legale in acest caz. Dosarul este din 2014 existand solutie comunicata in 2015 respectiv luna iunie.Intrucat nu am intrat in posesia acestei comunicari (sunt plecat din RO) si nu stiam nimic despre acest dosar am facut o cerere in format electronic in care sa aflu stadiul cercetarilor si daca au identificat autorii.Raspunsul primit este sub urmatoarea forma:
Ca urmare a solicitării Dvs. vă facem cunoscut faptul că dosarul penal al Parchetului de pe lângă Judecătoria xxxxx cu nr. xxxx a fost soluţionat la data de xx.06.2015, iar la data de xx.06.2015 v-a fost comunicată soluţia.
Vă comunicăm totodată că aveţi posibilitatea de a solicita consultarea dosarului.
-este legal acest raspuns atat timp cat eu am solicitat sa imi comunice daca au identificat autorii si masurile dispuse in acest caz?
Răspuns la discuția drepturi salariale
cu privire la orele lucrate nu stiam ca se consemneaza in statele de plata durata de 8 ore , mai mult decat atat nu sunt state de plata semnate de mine iar pe facturile de inchiriere reiese clar ca s-a muncit 12 ore intrucat inchirierea se facea la ora fiind singurul angajatal firmei (inchiriere autobasculante fiind incadrat sofer)
Răspuns la discuția drepturi salariale
pentru a sustrage bani din firma cumpara , complecta si inregistra facturi cumparate dintr-o parcare...(toate cele trei exemplare...albastru , rosu si verde)
problema este ca au intocmit un dosar penal care il tin in Parchet fara a se pronunta....ar putea fii incadrata fapta si la "abuz de incredere" apartamentul era pe numele la amandoi (al meu si al fostei sotii iar creditul ipotecar pe numele meu)...In conditiile in care nu am putut inchiria apartamentul din cauza ca au fost sustrase aceste bunuri(mobila si electrocasnicele) ...in ce conditii imi pot recupera prejudiciul cauzat?
In ce conditii se pot recupera drepturile salariale in cazul unei firme care si-a suspendat activitatea. Ce presupune a declara la ITM 8 ore lucrate cand de fapt se lucrau 12 ore? Ce presupune in faptul de a inregistra in evidentele contabile facturi cumparate (toate cele trei formulare)?
inseamna ca in Romania nici macar autoritatile nu stiu sa incadreze fapta... De la "Relatii cu publicul" mi-au spus ca fapta savarsita (in conditiile in care erau bunurile in apartamentul comun si s-au sustras atat in lipsa mea cat si si fara acordul meu ) fapta se incadreaza la "furt"
In timpul desfasurari divortului fosta sotie a intrat in apartamentul comun si a sustras bunuri cumparate in timpul casatoriei fara a exista hotarare de partaj...am depus plangere la politie in martie 2010 si pana in ziua de azi nici macar nu am primit raspuns...Ce parere aveti despre situatie si daca este in regula ca in acest timp sa nu fie solutionata plangerea prealabila si masurile care ar trebui sa se ia avand in vedere ca a fost ajutata de inca 5 persoane.