avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 412 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii drepturi salariale
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

drepturi salariale

In ce conditii se pot recupera drepturile salariale in cazul unei firme care si-a suspendat activitatea. Ce presupune a declara la ITM 8 ore lucrate cand de fapt se lucrau 12 ore? Ce presupune in faptul de a inregistra in evidentele contabile facturi cumparate (toate cele trei formulare)?
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 22:09, 6 Septembrie 2011
Daca ati acceptat sa lucrati 12 ore, in loc de 8 cat prevedea probabil contractul de munca este numai vina Dvs. Ar trebui sa faceti sesizare la ITM si sa probati cele afirmate mai sus, cu martori. Adica tot colegi de-ai Dvs. aflati probabil in aceeasi situatie.

Nu am inteles la ce faceti referire aici:
Ce presupune in faptul de a inregistra in evidentele contabile facturi cumparate (toate cele trei formulare)?

Va rog fiti mai explicit/a.
Multumesc!
pentru a sustrage bani din firma cumpara , complecta si inregistra facturi cumparate dintr-o parcare...(toate cele trei exemplare...albastru , rosu si verde)
cu privire la orele lucrate nu stiam ca se consemneaza in statele de plata durata de 8 ore , mai mult decat atat nu sunt state de plata semnate de mine iar pe facturile de inchiriere reiese clar ca s-a muncit 12 ore intrucat inchirierea se facea la ora fiind singurul angajatal firmei (inchiriere autobasculante fiind incadrat sofer)
In contabilitatea unei societati nu este admisa decat inregistrarea unui singur exemplar din cele trei. Pentru achizitii e marfuri exemplarul albastru. Facturile respective pot fi descoperite foarte usor de catre organele de control. Iar Politia economica abia asteapta sa mai gaseasca niste "musterii". :)
Puteti sesiza acest lucru printr-o reclamatie la Politie. Dar probabil ca veti fi intrebat si Dvs. de unde stiti de provenienta acestora si de cand. Nu stiu care ar fi implicatiile. Ar trebui sa ne raspunda aici si un coleg avocat sau consilier juridic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ordine de compensare publicshare publicshare Doresc sa stiu daca am avut un contract de barter cu o companie si trebuie sa emitem ordine de compensare,trebuie sa emitem amandoua firmele ordine de ... (vezi toată discuția)
Reguli facturare marfa export loredana.s loredana.s Buna!Am si eu o intrebare. Atunci cand trimit marfa in Ungaria aceasta este insotita de o factura in exemplar albastru si rosu. Intrebarea este ... (vezi toată discuția)
Am un if si am nevoie de unele lamuriri eleonor eleonor am infiintat un if care se ocupa cu comert si a`si vrea sa stiu daca pot taia factura fiscala si ce fac cu cele doua facturi care se imprima in facturier?nu ... (vezi toată discuția)