Buna ziua .
Ma confrunt cu urmatoarea situatie: am facut o plangere penala cu privire la folosirea unor inscrisuri care nu imi apartin intr-o ordonanta sau rezolutie de NP. Am solicitat unitatii de parchet identificarea persoanelor carora apartin aceste semnaturi si luarea masurilor legale in acest caz. Dosarul este din 2014 existand solutie comunicata in 2015 respectiv luna iunie.Intrucat nu am intrat in posesia acestei comunicari (sunt plecat din RO) si nu stiam nimic despre acest dosar am facut o cerere in format electronic in care sa aflu stadiul cercetarilor si daca au identificat autorii.Raspunsul primit este sub urmatoarea forma:
Ca urmare a solicitării Dvs. vă facem cunoscut faptul că dosarul penal al Parchetului de pe lângă Judecătoria xxxxx cu nr. xxxx a fost soluţionat la data de xx.06.2015, iar la data de xx.06.2015 v-a fost comunicată soluţia.
Vă comunicăm totodată că aveţi posibilitatea de a solicita consultarea dosarului.
-este legal acest raspuns atat timp cat eu am solicitat sa imi comunice daca au identificat autorii si masurile dispuse in acest caz?