avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 763 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Comunicare solutie dosar penal
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Comunicare solutie dosar penal

Buna ziua .
Ma confrunt cu urmatoarea situatie: am facut o plangere penala cu privire la folosirea unor inscrisuri care nu imi apartin intr-o ordonanta sau rezolutie de NP. Am solicitat unitatii de parchet identificarea persoanelor carora apartin aceste semnaturi si luarea masurilor legale in acest caz. Dosarul este din 2014 existand solutie comunicata in 2015 respectiv luna iunie.Intrucat nu am intrat in posesia acestei comunicari (sunt plecat din RO) si nu stiam nimic despre acest dosar am facut o cerere in format electronic in care sa aflu stadiul cercetarilor si daca au identificat autorii.Raspunsul primit este sub urmatoarea forma:
Ca urmare a solicitării Dvs. vă facem cunoscut faptul că dosarul penal al Parchetului de pe lângă Judecătoria xxxxx cu nr. xxxx a fost soluţionat la data de xx.06.2015, iar la data de xx.06.2015 v-a fost comunicată soluţia.
Vă comunicăm totodată că aveţi posibilitatea de a solicita consultarea dosarului.
-este legal acest raspuns atat timp cat eu am solicitat sa imi comunice daca au identificat autorii si masurile dispuse in acest caz?
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 14:21, 18 Septembrie 2015
Informațiile solicitate de către dvs sunt conținute în soluția ce a fost comunicată. Dacă nu o aveți puteți consulta dosarul...așa cum vi s-a spus.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare talon auto prin hotarare judecatoreasca adi_fox07 adi_fox07 Va rog sa ma ajutati cu cateva sfaturi legate de situatia mea Pe scurt, am avut depusa o plangere contraventionala impotriva Politiei Romane, deoarece mi-a ... (vezi toată discuția)
Comunicare solutie dosar penal alamicul alamicul Buna ziua.Ma numesc Burtea Gabriel si am un dosar penal pentru conducere cu permisul suspendat la parchetul judecatoriei sector 1 Bucuresti solutionat cu ... (vezi toată discuția)