avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 537 soluții astăzi
Forum Activitate veniamin

Activitate veniamin

Discuție Divort
sant in divort cu sotia mea,si am convenit la divortul introdus de dansa, sa ajungem la divortul de comun acord,dar eu nu sant deacord cu conditiile impuse de dansa, in acordul scris catre instanta de avocatul dansei.Ma pot intoarce la instanta sa solutionam aceasta problema ?Vreu sa mentionez faptul ca eu nu am depus nimic la dosar in apararea mea si daca as putea sa o fac in continuare desi mi-am exprimat acordul verbal in fata instantei fata de aces divort.deasemeni este vb si despre un copil minor.
Discuție Medierea
Cu o saptamna in urma am apelat la un cabinet de mediatori pt ca sant in divort cu sotia mea.desi ea initial a acceptat invitatia facuta de dansi,inca de la prima intalnire sa soldat cu un esec sotia mea spunand tot nu.Problema mea este daca acesti mediatori ar fi in regula sa-mi mai ceara onorariul daca din prima sedinta am ajuns la un esec.Ei au solicitat si o a doua sedinta dar sigur nu se va intampla vre-o minune.Am inteles ca este o lege si in aceasta privinta si ca dansi normal in cazu de fata nu ar trebui sa-i ia nici un ban potrivit legi
Discuție despre divort
De ceva timp sotia a bagat divort de min,dar in dosarul intocmit de avocatul ei sau strecurat unele nereguli si as dori sa stiu daca pot respinge aceasta acctiune.
Prima greseala este ca soti mea este cetatean uncrainian si domnu avocat a trecuto ca cetatean roman,aceeasi grreseala au facuto si cei de la registratura tribunalului.Sotia se afla in romania pe o viza de reintregire familie si ea are un permis valabil 5 ani.si este un permis pentru membri de familie.Trebui sa mentionez ca avem si un copil de 3 ani.
Cea dea doua greseala este ca ea nu are pe certificatu de casatorie cnp,ca in momentul casatoriei ea avea un permis de studi in romania.as dori a stiu daca acest dosar este legal si daca se pote respinge aceasta actiune ca fiind nelegala
Prima infatisare este pe 26 sept