avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 519 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... despre divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

despre divort

De ceva timp sotia a bagat divort de min,dar in dosarul intocmit de avocatul ei sau strecurat unele nereguli si as dori sa stiu daca pot respinge aceasta acctiune.
Prima greseala este ca soti mea este cetatean uncrainian si domnu avocat a trecuto ca cetatean roman,aceeasi grreseala au facuto si cei de la registratura tribunalului.Sotia se afla in romania pe o viza de reintregire familie si ea are un permis valabil 5 ani.si este un permis pentru membri de familie.Trebui sa mentionez ca avem si un copil de 3 ani.
Cea dea doua greseala este ca ea nu are pe certificatu de casatorie cnp,ca in momentul casatoriei ea avea un permis de studi in romania.as dori a stiu daca acest dosar este legal si daca se pote respinge aceasta actiune ca fiind nelegala
Prima infatisare este pe 26 sept
Cel mai recent răspuns: ContSters220718 , utilizator 18:39, 2 Septembrie 2011
aveti optiunea sa formulati intampinare si cerere reconventionala in calitatea dvs de parat in cauza de divort.
asa cum a apreciat si d-na avocat,puteti face bineinteles intampinare si cerere reconventionala,cerere in care aveti dreptulsa cereti ce doriti, si sa se respinga cererea din motivele,unde pe langa motivele d-voastra puteti mentiona si greselile sesizate de d-voastra

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comunicare hotarare civila cu continut eronat - cum se poate corecta ? loanabelciu loanabelciu Buna seara, Azi am primit, in calitate de reclamant, Comunicarea Hotararii Civile in urma caruia a fost admis divortul si s-a dispus disjungerea cererii de ... (vezi toată discuția)
Cerere reconventionala in proces de divort xwa xwa V-as fi extrem de recunoscatoare daca m-ati putea ajuta cu urmatoarea nelamurire: Sotul meu a intentat divort si a solicitat desfacerea casatoriei din vina ... (vezi toată discuția)
Indreptare eroare! vicar vicar Buna ziua, am marea rugaminte sa-mi explicati cum trebuie sa inteleg urmatoarele: am terminat procesul de divort,fostul sot facind cerere reconventionala,din ... (vezi toată discuția)