avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 499 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort

sant in divort cu sotia mea,si am convenit la divortul introdus de dansa, sa ajungem la divortul de comun acord,dar eu nu sant deacord cu conditiile impuse de dansa, in acordul scris catre instanta de avocatul dansei.Ma pot intoarce la instanta sa solutionam aceasta problema ?Vreu sa mentionez faptul ca eu nu am depus nimic la dosar in apararea mea si daca as putea sa o fac in continuare desi mi-am exprimat acordul verbal in fata instantei fata de aces divort.deasemeni este vb si despre un copil minor.
Cel mai recent răspuns: Serban Tanase , Consultant asigurari 08:55, 15 Noiembrie 2011
Nu exista divort de comun acord cand la mijloc este vorba si despre un copil!!!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divorț de comun acord, în românia, când ambii soți locuiesc în străinătate: putem trimite amândoi procură aceluiași avocat și să nu mai venim în țară? monicameleru monicameleru Eu locuiesc in Anglia de 5 ani, sotia mea locuieste in Spania de 12 ani , in fapt nu mai suntem impreuna de 12 ani . Dorim sa divortam de comun acord . Putem ... (vezi toată discuția)
Amanare sau nepronuntare divort escape2009 escape2009 Buna ziua ! Sotia mea a intentat divort, cu prima prezentare maine. Ea in cerere a trecut ca sunt si eu de acord dar nu este asa . Imi iubesc sotia si o ... (vezi toată discuția)
Divort prin acord sorinel11 sorinel11 Buna ziua,am introdus divort sotiei mele si am primit acasa o instiintare sa depun la dosar inscrisuri si marori.Mentionez ca fasta este deacord cu divortul si ... (vezi toată discuția)