avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 601 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort prin acord
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort prin acord

Buna ziua,am introdus divort sotiei mele si am primit acasa o instiintare sa depun la dosar inscrisuri si marori.Mentionez ca fasta este deacord cu divortul si as dori sa stiu daca da o declaratie ca este deacord cu divortul cum trebuie procedat si daca declaratia ei trebue legalizata la notar.Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: sorinel11 , utilizator 14:16, 30 Iunie 2014
Acum ca ati introdus actiunea de divort, sotia ar trebui sa se prezinte in fata instantei si sa solicitati impreuna desfacerea casatoriei prin acord.
In caz contrar, aveti posibilitatea sa renuntati la judecata in fata instantei si sa va prezentati impreuna in fata notarului pt. divort.
Nu mentionati daca aveti copii minori si daca ati stabilit impreuna situatia acestora.
da avem o fetita si am cerut cresterea decomun acord al copilului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort ,copil minor,cand unul din soti se opune nvlad nvlad sotia doreste divortul, iar eu nu. avem 2 copii minori. Sotia a introdus actiune de divort, cu toate ca intreaga familie ( socrii, frate, cumnata) nu au gasit ... (vezi toată discuția)
Divort cu copil minor! Alex2yo4u Alex2yo4u Bună ziua!!! Eu împreună cu soția și fetița noastră locuim in Bucuresti la părinți mei care stau la curte unde ne-am facut si noi propria casă! Dupa ... (vezi toată discuția)
Amanare sau nepronuntare divort escape2009 escape2009 Buna ziua ! Sotia mea a intentat divort, cu prima prezentare maine. Ea in cerere a trecut ca sunt si eu de acord dar nu este asa . Imi iubesc sotia si o ... (vezi toată discuția)