avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 396 soluții astăzi
Forum Activitate sssanda

Activitate sssanda

Discuție Clienti somati
Debite de recuperat ,- Clenti cu sume greu de recuperat ii somezi , dupa ce ii somezi ii duc in contul din afara bilantului si ii rapotez oficiului juridic e corect ce sa le mai fac
Discuție Contul 473
In acest cont nu sa facut componenta din anul 2007, in anul 2008 sa introdus sume de la spargerea unei magazi , nu sa luat nici o masura , sa comunicat in anul 2011 , oficiului juridic dar nimic, nu sa rezolvat in acest cont exista sume a unei persoane care suntem obigati sa ii dam o renta lunara de 418 cit traieste , aceste sume sunt platite catre pers, si introduse in acest cont si atit nu interseaza pe nimeni , mai sunt si sume de concedi medicale de recuperat , acum s au trezit sa bage acest cont la o persoana ca sa ia din anul 2008 si sa il puna la punct, cred ca ati inteles vin cu rugamintea , sa imi spuneti ce pot sa fac sa scap de aceste sume cu suma de la magazie care sa introdus in acest cont in urma spargeri, cu suma care o platim persoanei care are o sentinta judecatoreasca de cintig unde sa duc aceste sume si cum sa fac? sunt foarte ingrijorata as dori sa stiu sa fac legal. nu stiu ce a fost pina acum eu fac curatenie , ce nu a facut altul.
Discuție pt.loc de veci
Am un loc de veci , plates de 18 ani pe numele strabunici , am un act de intretinere in care specfica ca am grija de strabunica si imi ramine garsoniera , Strabunica a murit de 18 ani , eu platesc pe numele ei, ce pot face ? - trebuie sa fac certificat de mostenitor ?-nu mai stiu ce mostenitori ar fi nu ma ajutat nimeni cu inmormintarea eu am facut totul eu am platit locurile , daca moare cineva din familie nu ii pot ingropa ca actele sunt pe numele mortului ? ce pot face ?