avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 402 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Clienti somati
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Clienti somati

Debite de recuperat ,- Clenti cu sume greu de recuperat ii somezi , dupa ce ii somezi ii duc in contul din afara bilantului si ii rapotez oficiului juridic e corect ce sa le mai fac
Cel mai recent răspuns: sebastian-barbulescu , utilizator 23:04, 11 Septembrie 2011
e ok
puteti sa ii mai si notificati inainte de a-i trimite in judecata pe somatie, si sa ii chemati la conciliere...
Acceptati si plati pe termen lung, esalonari, de cat sa nu aveti ce executa ;)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cine ma poate ajuta Nastase  Cristina Nastase Cristina Trebuie sa stornezi din clenti si sa ii duc in afara bilantului sunt clienti si din ani precdenti ii pot scate prin 117 ??? s au prin 121 . i am scazut prin ... (vezi toată discuția)
Somatia de plata manuelle manuelle Este posibil ca in cazul chemarii in instanta a unui debitor prin somatie de plata sa se ceara judecarea cazului fara citarea partilor? Va multumesc. (vezi toată discuția)
Pv de conciliere adibarbu27 adibarbu27 buna ziua! am de recuperat un debit de la un client, i-am trimis invitatie la conciliere directa si azi trebuia sa vina la conciliere dar nu s-a prezentat.acum ... (vezi toată discuția)