avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 362 soluții astăzi
Forum Activitate dulf

Activitate dulf

Buna ziua. As dori sa stiu daca in declaratia pe proprie raspundere pe care trebuie s o completam pentru acel ajutor de la primaria sector 1 in functie de pensia obtinuta - acolo unde scrie ''sunt reprezentantul unei gospodării formate din ......... membri '' unde eu locuiesc si fiul meu care apare doar cu domiciliu dar locuieste la alta adresa, ma pot incadra in a obtine acest ajutor avand in vedere ca venitul net cumulat pe ultima luna este foarte mare , dar cheltuielile sunt separate . ar trebuie sa trec una sau doua persoane ? multumesc !
Răspuns la discuția PIERDUT CARTE MUNCA
Multumim, dar la MO exista un formular care trebuie completat exact cu date din carnetul de munca , pe care nu le avem , carnetul fiind pierdut..vom incerca sa le aflam de la fostii angajatori .....multumim.
Aveti dreptate ! intre timp am vorbit cu cei care au emis cartea munca , trebuie sa asteptam , e greu de gasit daca a lucrat temporar, spun ei , dar precum spuneti , pot fi aflate datele si de la ceilalti angajatori (fiind mai multi) ,nu numai de la cel care a emis cartea munca (in caz ca de aici nu primim raspuns).....Multumim mult ca ne-ati ''luminat'' !!
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Va multumim . Aceasta nu va fi o problema, bine ca e posibil si asa, doar cu adeverintele .
Răspuns la discuția carnet munca pierdut
Nu. Nu ne-am gindit la ITM. Va multumesc , va merge acolo.
Buna ziua. As dori sa aflu ce sanse mai are are o persoana care si-a pierdut cartea de munca, nu are nici copie si care nici nu poate declara in Monitorul Oficial, neavind datele necesare intocmirii formularului despre nr cartii munca, de cine e eliberata, etc. Ce sanse mai poate avea pentru intocmirea unui dosar de pensie , pt obtinerea unei pensii, (mentionez ca a lucrat 35 de ani si a avut 3 locuri de munca si are 62 de ani ) Va multumesc !
Buna ziua. As dori sa aflu ce sanse mai are are o persoana care si-a pierdut cartea de munca, nu are nici copie si care nici nu poate declara in Monitorul Oficial, neavind datele necesare intocmirii formularului despre nr cartii munca, de cine e eliberata, etc. Ce sanse mai poate avea pentru intocmirea unui dosar de pensie , pt obtinerea unei pensii, (mentionez ca a lucrat 35 de ani si a avut 3 locuri de munca si are 62 de ani ) Va multumesc !
Răspuns la discuția penalizare
Multumesc foarte mult, exista deci o solutie.
Răspuns la discuția penalizare
Va multumesc foarte mult.
Discuție penalizare
Buna ziua. As dori un raspuns referitor la : in ziua de 18 iulie 2019 am depus dosarul de pensionare pt pensie anticipata fara penalizare - decizia ajunge in data de 17 oct 2019 cu pensie anticipata PARTIALA cu stagiul de cotizare de 40 ani si 19 zile, Penalizata fiind cu 6,6 , adica 100 de lei in fiecare luna, timp de 4 ani pina la virsta de 62 ani - si asta doar pentru 4 zile lipsa dintr-o luna ). Intre timp eu AM MAI LUCRAT 3 luni de la depunerea dosarului, deci in prezent am stagiul complet de cotizare de 40 ani si o luna si m-as incadra la pensie ant .fara penalizare. In momentul in care voi duce incetarea contractului , voi anexa si ADEVERINTA CARE DOVEDESTE CA TIMP DE 3 LUNI AM PLATIT CONTRIBUTIA. Se ia in calcul aceasta si se reface Decizia sau trebuie sa fac contestatie ? VA MULTUMESC !