avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 505 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua. As dori sa stiu daca in declaratia pe ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua. As dori sa stiu daca in declaratia pe proprie raspundere ...

Buna ziua. As dori sa stiu daca in declaratia pe proprie raspundere pe care trebuie s o completam pentru acel ajutor de la primaria sector 1 in functie de pensia obtinuta - acolo unde scrie ''sunt reprezentantul unei gospodării formate din ......... membri '' unde eu locuiesc si fiul meu care apare doar cu domiciliu dar locuieste la alta adresa, ma pot incadra in a obtine acest ajutor avand in vedere ca venitul net cumulat pe ultima luna este foarte mare , dar cheltuielile sunt separate . ar trebuie sa trec una sau doua persoane ? multumesc !
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 16:55, 25 Iunie 2023
O persoana daca locuiti si va gospodariti singura .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor incalzire 2 familii un singur contract moagaralina moagaralina Buna ziua.Va rog sa-mi spuneti in cazul in care intr-o curte locuiesc doua familii(doi batrani si fiul cu familia) contractul de furnizare a gazului fiind pe ... (vezi toată discuția)
Ajutor pentru incalzire gaby di biasi gaby di biasi buna seara!Am fost constrans sa refac buletinul expirat cu o alta adresa deoarece ambii parinti sunt la munca in strainatae.Cum fac sa beneficiez de reducere ... (vezi toată discuția)
Acordarea ajutorului social mycutza07 mycutza07 As dori sa stiu daca o persoana poate obtine ajutor social si ce suma, in cazul in care un membru al familiei are pensie de handicap iar un altul are venit ... (vezi toată discuția)