avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2059 soluții astăzi
Forum Activitate gabriela1981

Activitate gabriela1981

Răspuns la discuția dreptul familiei
stiu. asta ma enerveaza f tare, ca i se da dreptul sa vina din an in paste, este foarte convenabil sa iti asumi o asa responsabilitate.
multumesc fumos inca o data. m-am lamurit.
In calitate de debitor intreb. Intr-adevar, inca este liber de sarcini,
Ca sa fiu mai explicita - am luat un credit cu ipoteca. nu am mai putut plati si asa am pierdut apartamentul, care a fost scos la licitatie cu un pret mic, neacoperindu-se creanta,
Pe numele meu, mai este in acest moment un apartament, iar executorul, pentru a acoperi creanta, mi-a trimis somatie pe acest apartament, inca lber de sarcini. De aceea intreb ce consecinte sunt in cazul in care vand acest apartament, pana sa apara cu sarcini la cartea funciara.
Răspuns la discuția dreptul familiei
am inteles.
atata timp cat el nu se implica prea mult, din nici un punct de vedere, dar il va recunoaste, ma gandesc ca am sanse de castig custodia totala, daca dovedesc ca nu a participat material pe timpul sarcinii si nici nu va participa, tot material, la nastere.
Răspuns la discuția dreptul familiei
tocmai pentru aceste lucruri intreb daca pot cere custodie totala, ca sa nu mai depind de semnatura tatalui sau de adeverinte de la locul de munca al acestuia pentru gradinta, scoala etc.
Multumesc frumos pt raspuns.
Răspuns la discuția dreptul familiei
dupa nastere pot deschide proces pentru incredintarea copilului? ce sanse sunt sa castig?
Buna ziua,

Spuneti-mi ce drepturi are tatal, dupa nasterea copilului sau, in cazul in care acesta nu mai are o relatie cu mama copilului si nici nu se implica pe perioada sarcinii sau pentru cele necesare dupa venirea pe lume a copilului.
Daca il recunoaste, poate cere custodie comuna?
Buna ziua,

Ajutati-ma cu un raspuns la urmatoarea intrebare:care sunt consecintele in cazul in care exista o somatie pe un apartament si nu sechestru, iar acel apartament este vandut de proprietar dupa aceasta prima somatie de executare. Precizez ca, in extrasul de informare de la cartea funciara, aparatamentul inca apare curat, fara sechestru pe el.
Răspuns la discuția demisia fara preaviz
cum puteti sa spuneti ca pe perioada preavizului, nu este obligat sa se prezinte la munca, daca angajatorul este de acord cu demisia numai dupa respectarea termenului de preaviz? pai asta inseamna absente nemotivate si inceperea procedurii de desfacere disciplinara a contractului de munca pt nerespectare preaviz in cazul demisiei ... spuneti multe ineptii si dezinformati lumea!