Buna ziua,ma poate ajuta si pe mine un avocat,as vrea sa fac reabilitare judecatoreasca si nu imi permit sa platesc onorariu la un avocat.doresc sa stiu cum sa fac cererea la judecatorie si ce acte imi trebuiesc la dosar.mentionez ca pot aplica pt. reabilitare.Va multumesc
Buna ziua,nu sa facut succesiunea.Motocicleta nu mai este,el a instrainat-o.Ea a ramas ca fiind pe adresa fratelui meu si ipozitata,dar ea nu mai exista de atatia ani.Ce altceva se poate face
ma numesc vasile si am o problema legata de primaria orasului natal: la primarie este inregistrata o motocicleta pe numele tatalui meu care este decedat de 22 ani,eu la aceea data fiind minor,nu o pot radia si impozitul imi este cerut anual,mentionand ca aceasta motocicleta nu mai exista de cel putin 18 ani.Ce pot face ca sa nu platesc impozitul pe ea restant si sa o radiez.Avand in vedere ca nu mai exista acte pe ea decat fiind inregistrata la impozite.Va multumesc anticipat.
buna ziua, am fost condamnat la 6 ani cu inchisoarea in anul 1998, am fost eliberat in anul 2001 luna august.partea vatamata la proces nu a mai avut pretentii materiale, dar acum in prezent el mai poate deschide proces civil pt. recuperarea pagubei care nu depaseste 900 lei. Va multumesc