avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1055 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale impozit primarie
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

impozit primarie

buna ziua,

ma numesc vasile si am o problema legata de primaria orasului natal: la primarie este inregistrata o motocicleta pe numele tatalui meu care este decedat de 22 ani,eu la aceea data fiind minor,nu o pot radia si impozitul imi este cerut anual,mentionand ca aceasta motocicleta nu mai exista de cel putin 18 ani.Ce pot face ca sa nu platesc impozitul pe ea restant si sa o radiez.Avand in vedere ca nu mai exista acte pe ea decat fiind inregistrata la impozite.Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Lucian Huzum , Consilier juridic 08:37, 6 Martie 2012
Ati facut succesiunea dupa tatal dvs.? Cui i-a revenit motocicleta ca urmare a dezbaterii succesorale acela sa plateasca impozitul, sa o radieze , sa faca ce considera de cuviinta. Este bunul sau pe care l-a dobandit prin succesiune.
Buna ziua,nu sa facut succesiunea.Motocicleta nu mai este,el a instrainat-o.Ea a ramas ca fiind pe adresa fratelui meu si ipozitata,dar ea nu mai exista de atatia ani.Ce altceva se poate face
La instrainare trebuia sa faceti radierea motocicletei din punct de vedere al impozitelor si taxelor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit pt mijloc de transport-persoana decedata ContSters280284 ContSters280284 Buna ziua. Va rog sa-mi spuneti ce pot face in urmatoarea situatie: tatal meu a decedat acum 4 ani. In primele luni dupa deces am dezbatut succesiunea in urma ... (vezi toată discuția)
Ce sa fac sa nu mai platesc impozit pe motocicleta? CirsteaMirona CirsteaMirona Buna ziua. Ma confrunt cu o situatie pe care nu am mai intalnit-o si nu stiu cum sa rezolv problema, daca ma poate ajuta cineva va rog. Tatal meu a detinut o ... (vezi toată discuția)