Buna ziua. Ma confrunt cu o situatie pe care nu am mai intalnit-o si nu stiu cum sa rezolv problema, daca ma poate ajuta cineva va rog.
Tatal meu a detinut o motocicleta, el a decedat in 2008, iar eu am vandut acea motocicleta in acelasi an catre cineva caruia i-am dat si cartea si certificatul de inmatriculare, dupa ce am incheiat un contract de vanzare-cumparare
la o firma care se ocupa cu asa ceva. Respectivul a vrut sa pastreze aceleasi numere de inmatriculare ca sa nu mai plateasca taxe suplimentare , iar eu am fost de acord. Urma sa ne intalnim in urmatoarele zile ca sa definitivam cu actele si nu a mai vrut sa ne intalnim. Mentionez ca stam in aceeasi localitate, iar cand am fost la primarie sa ma scada cu ea de la impozit si i-am aratat contractul m-i s-a spus ca trebuie sa fie si el prezent, altfel nu se poate. S uite asa si pana in ziua de azi platesc eu impozit la ea. Nu am mai putut sa iau legatura cu el.
In fine..el a vandut-o mai departe si acum este la al treilea proprietar, care m-a contactat ca vrea sa o vanda catre cineva din alt oras, si sustine ca cel caruia i-am vandut-o eu nu o are inscrisa in circulatie pe numele lui si nu stie cum sa procedam mai departe.
In contractul pe care l-am facut eu nu apare numele meu, ci al tatalui meu si al cumparatorului, nu stiu sigur dar cred ca si asta e o problema nu?
Va rog daca ma puteti ajuta cu o solutie.