avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 592 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... reabilitarea judecatoreasca
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

reabilitarea judecatoreasca

buna ziua, am fost condamnat la 6 ani cu inchisoarea in anul 1998, am fost eliberat in anul 2001 luna august.partea vatamata la proces nu a mai avut pretentii materiale, dar acum in prezent el mai poate deschide proces civil pt. recuperarea pagubei care nu depaseste 900 lei. Va multumesc
Cel mai recent răspuns: londonezul , utilizator 10:47, 10 Septembrie 2011
Nu mai poate deschide proces civil pentru despagubiri.

Reabilitarea judecatoareasca are loc in cazul dvs dupa 5+3=8 ani.
Partea vatamata nu mai poate obtine nimic acum.
multumesc mult. si ce acte imi trebuiesc la dosar pentru a deschide proces de reabilitate?Va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cand pot depune cerere pentru reabilitarea judecatoreasca? ContSters94352 ContSters94352 am fost condamnat in \'\'98 la 7 ani inchisoare,am executat pina in 2003 luna iulie,cind am fost pus in libertate conditionat pentru buna purtare! cind pot ... (vezi toată discuția)
Accident cu victima si alcoolemie de 0,18 in aer si 0 in sange :) Konstantyn86 Konstantyn86 Am avut un accident cu victima in luna iulie , iar azi (4.11.2013) am fost sunat de un politist de la rutiera care se ocupa de caz si mi-a zis sa vin sa dau o ... (vezi toată discuția)
Proces reabilitare la recidivisti trazvan trazvan Buna ziua.Am ispasit 2 pedepse cu inhisoarea-abuz de incredere si inselaciune.M-am eliberat in anul 2003 decembrie.Am dreptul sa deschid proces de reabilitate ... (vezi toată discuția)