avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 887 soluții astăzi
Forum Activitate letitiadaniela

Activitate letitiadaniela

Răspuns la discuția Datorii urmasi
va multumesc
Răspuns la discuția Datorii urmasi
as vrea o lege sa pot s-o arat ca ma obliga s-o platesc
Răspuns la discuția Datorii urmasi
este vorba de pensie de handicap incasata necuvenit
Discuție Datorii urmasi
exista o lege care spune ca urmasii nu platesc daroriile celui decedat?
Am facut o refinantare la banca 2 <fara comisioane> pentru a-mi achita un card de credit de la banca 1 . Banca 2 a emis un ordin de plata restrictionat fara sa ma anunte in prealabil ca acesta are o taxa de lei220.Ordinul de plata a fost emis pe suma creditata pe card, iar in urma opririi comisionului nu s-a mai putu achita cardul si ordinul de plata a fost respins.Intrebarea mea esteot face ceva pentru restituirea banilor,are dreptul banca sa opreasca din cont bani in schimbul unui serviciu care nu s-a efectuat?
Multumesc

Am facut o refinantare la OTP <fara comisioane> pentru a-mi achita un card de credit de la banca Transilvania.OTP-ul a emis un ordin de plata restrictionat fara sa ma anunte in prealabil ca acesta are o taxa de lei220.Ordinul de plata a fost emis pe suma creditata pe card, iar in urma opririi comisionului nu s-a mai putu achita cardul si ordinul de plata a fost respins.Intrebarea mea este:pot face ceva pentru restituirea banilor,are dreptul banca sa opreasca din cont bani in schimbul unui serviciu care nu s-a efectuat?
Multumesc
Ajutorul de inmormantare se considera venit si intra in calculul cotributiilor sociale?
Nu m-ati inteles. Nu am spus ca am cerut permisiunea sa faca sarbatorile acasa?!! In momentul accidentarii el era sub supravegherea celor de la centru de rezidenta. Multumesc.
nu era in grija mea era la camin unde ii dau toata pensia
Tatal meu bolnav cu dementa senila in data de 31.12.2011 a suferit un accident in afara caminului (rezidenta)de batrani unde era internat.in urma accidentului si-a fisurat coloana fiind trimis la spital in Bucuresti,noi fiind din provicie.
Intrebare mea este: pot cere despagubiri caminului si in ce conditii?