avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 966 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... BATRAN ACCIDENTAT IN CENTRU DE REZIDENTA
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

BATRAN ACCIDENTAT IN CENTRU DE REZIDENTA

Tatal meu bolnav cu dementa senila in data de 31.12.2011 a suferit un accident in afara caminului (rezidenta)de batrani unde era internat.in urma accidentului si-a fisurat coloana fiind trimis la spital in Bucuresti,noi fiind din provicie.
Intrebare mea este: pot cere despagubiri caminului si in ce conditii?
Ultima modificare: Marți, 3 Ianuarie 2012
Ares-3, moderator
Cel mai recent răspuns: letitiadaniela , utilizator 10:32, 4 Ianuarie 2012
Buna ziua,

Banuiesc ca s-a accidentat cand era in grija dvs, nu? Acum vreti sa plateasca statul ptr ca v-a permis sa il luati sa petreaca sarbatorile cu dvs. mi se pare normal sa plateasca. Dati-i doamna in judecata. De ce n-ati huruzi si dvs pe spatele nostru al platitorilor de taxe, asa cum fac majoritatea?
nu era in grija mea era la camin unde ii dau toata pensia
Nu m-ati inteles. Nu am spus ca am cerut permisiunea sa faca sarbatorile acasa?!! In momentul accidentarii el era sub supravegherea celor de la centru de rezidenta. Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lămuriri pentru contract vânzare-cumpărare cu clauză de întreținere făcut cu bunica: o putem duce la un centru de îngrijire vârstnici dacă unul dintre copiii ei nu este de acord? iandar iandar Buna seara as dori si eu o informatie.In anul 2000 ieu si sotia mea am facut un contract de vanzare cumparare cu clauza de intretinere intre noi si bunica ... (vezi toată discuția)
Buna ziua,bunica suferă de demență severa ... Romeo_ionut Romeo_ionut Buna ziua,bunica suferă de demență severa.Ea sta singura și nu mai are pe nimeni.A ajuns într-un stadiu in care se cearta cu vecinii și amenință cu ... (vezi toată discuția)
Internare camin de batrani impotriva vointei fuuuuuu fuuuuuu Buna ziua, bunica mea a suferit in vara asta de mai multe afectiuni acute si a stat mai multe luni internata intr-un spital, timp in care nu a vrut deloc sa se ... (vezi toată discuția)