avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 918 soluții astăzi
Forum Activitate bea_iza

Activitate bea_iza

Răspuns la discuția Casa la tara fara numar CF
am scris ca " in caz de vanzare"
asa m-am gandit si eu ca trebuie sa iau legatura cu un topograf si in nici un caz nu avocat, pentru ca in evidentele registrului agricol al primariei apare ca si casa de locuit . ce inseamna ""adeverinta de ROL"
de fapt terenul de sub casa a fost mostenit si iar apoi ea a construit casa . nu inteleg de ce trebuie sa deschid o actiune judecatoreasca? casa apara le primarie in registrul agricol pe numele ei .
ba da a primit jumatate din valoarea apartamentului , dar fara nici un act.
buna ziua. bunica mea are casa la tara de aporximativ. 30 ani pe care nu are nici un act. La primaria din comuna apare in registrul agricol cu casa de locuit dar intrebarea mea ar fi care sunt pasi de urmat pentru a intra in posesia actelor ce dovedesc existenta titlului de proprietate in caz de vanzare a bunului proprietatea bunicii.
parintii mei doresc sa imi lase un apartament . mentionez faptul ca mai am un frate. care din cele doua contracte ar fi mai bine sa aleg donatia sau contractul de vanzare-cumparare. astept mai multe opinii in legatura cu cele doua contracte
buna ziua am si eu o intrebare.
am o angajata care pe data de 23 martie 2013 trebuie sa se intoarca din ccc de 2 ani insa intre timp aceasta este insarcinata in 5 luni si ar dori sa fie angajata la firma sotului cu data de 23 martie 2013. este posibil ca din acea data contractul de munca sa inceteze la noi si sa fie angajata la firma sotului sau? mai poate beneficia dupa de concediu crestere copil? pentru ce-l de-al doilea copil?
negocierea trebuie sa aiba si o baza scrisa altfel cum se demonstreaza la inspectorii itm ca a avut loc aceasta negociere nu?

aceasta ar fi intrebarea mea un anjatat poate cere concediu fara plata (nu este vorba de pregatire profesionala ci in interes personal) maximum cat? deoarece eu am interpretat ca in codul munci nu este stabilit o data fixa potrivit art.148 al.2 si societatea nu are un contract colectiv de munca.
avem o soc.com. care de 2 zile are exact 21 de angajatii . intrebarea mea este urmatoare este obligatoriu sau nu sa se faca CCM ? si daca este obligatoriu atunci care este procedura pentru aceasta?
multumesc anticipat pt ajutor.