avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 950 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... intoarcere din ccc
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

intoarcere din ccc

buna ziua am si eu o intrebare.
am o angajata care pe data de 23 martie 2013 trebuie sa se intoarca din ccc de 2 ani insa intre timp aceasta este insarcinata in 5 luni si ar dori sa fie angajata la firma sotului cu data de 23 martie 2013. este posibil ca din acea data contractul de munca sa inceteze la noi si sa fie angajata la firma sotului sau? mai poate beneficia dupa de concediu crestere copil? pentru ce-l de-al doilea copil?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:33, 18 Martie 2013
Da, este posibil acest lucru si va putea beneficia de CCC si indemnizatia aferenta in cazul in care va fi angajata pe firma sotului ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Gravida pe perioada somajului.. maria 84maria24 maria 84maria24 Buna ziua Am si eu nevoie de un raspuns... Lucrez la o firma din septembrie 2006, iar acum cred ca mai putin de 2 luni nu va mai dura ..adica se inchide ... (vezi toată discuția)
Suspendarea indemnizatiei de crestere a copilului denyy10 denyy10 Buna ziua! Azi 23.09 am primit decizia de suspendare a ICC,incepand cu data de 11.09,in 2 ani de zile de ce nu mi sa spus ca mi se va suspenda concediul,firma ... (vezi toată discuția)
Însărcinată în timpul perioadei de probă Cristina256 Cristina256 Buna ziua! Ma aflu intr-un proces de recrutare pentru un post pe perioada determinata (18 luni), si as vrea sa stiu ce se intampla in cazul in care as ramane ... (vezi toată discuția)