Momentan se judeca acest dosar.
am ajuns in instanta cu ei.
avocatul ataca pe urmatoarele aspecte: in decizia de pensionare exista diagnostigul de HTA - de ce au mai incheiat aceasta polita.
Sunt si eu intr-o situatie similara.
In urma decesului mamei mele "ifarct miocardic" polita de asigurare a unui card de credit a fost refuzata pe baza faptului ca mama mea suferea de hipertensiune inainte de semnarea politei de asigurare.
in acelasi timp in cadrul politei de asigurare este specificat faptul ca " starea mea de sanatate este suficient de buna pentru a nu necesita tratament sau supraveghere medicala cu exceptia afectiunii care a determinat pensionarea" - pensionarea s-a datorat "Hipertensiune arteriala severa"
Se poate combate intr-un fel decizia celor de la brd asigurari ?
Sunt si eu intr-o situatie similara.
In urma decesului mamei mele "ifarct miocardic" polita de asigurare a unui card de credit a fost refuzata pe baza faptului ca mama mea suferea de hipertensiune inainte de semnarea politei de asigurare.
in acelasi timp in cadrul politei de asigurare este specificat faptul ca " starea mea de sanatate este suficient de buna pentru a nu necesita tratament sau supraveghere medicala cu exceptia afectiunii care a determinat pensionarea" - pensionarea s-a datorat "Hipertensiune arteriala severa"
Se poate combate intr-un fel decizia celor de la brd asigurari ?
Mama mea a fost administratorul unei asociatii de locatari, in urma decesului eu va trebui sa predau actele administratiei.
Din pacate nu exista o ordine f. mare in actele administratiei, pana acum am reusit sa obtin extrase de cont de la toti furnizorii de utilitati pentru a putea face o balanta. Asociatia de locatari se pare ca nu are un cont intr-o banca si nici declaratiile fiscale depuse, deasemenea nu gasesc registrul de casa care mi se cere. Presedintele AP zice ca el nu stie nimic, se pare ca membrii comisiei de cenzori sunt persoane care nu mai locuiesc in acest imobil (asa sustine presedintele AP). In acest moment eu nu stiu de unde sa obtin documentele necesare predarii acestei asoctiatii, va rog cine poate sa ma ajute cu un sfat ce pot face, nu vreau ca locatarii acestei asoctiatii sa ramana fara utilitati.
Mai precizez ca eu nu locuiesc in aceasta asociatie si nici nu am cunostiinte legate de conducerea unei administratii si deasemenea ce raspundere au membrii asociatiei de locatari care acum arunca toata raspunderea pe mama mea.
Va multumesc.
Si eu sunt in aceasi situatie, Dalkia cere un proiect de debransare care costa aproximativ 700 de lei, in acelasi timp mai cere si o autorizatie de construire care nu poate fi eliberata deoarece contravine legii 50. Inafara de asta administratorul si Presedintele de scara nu vor sa-mi dea informatiile despre persoanele deja debransate, informatie necesara intocmirii proiectului de debransare. Nu-mi vine sa cred ca sunt atatea piedici pentru a putea sa iau o decizie de om liber " sa ma incalzesc cu ce vreau - gaze, curent electric " Ce pot face in aceasta situatie, si cu administratorul si cu Presedintele de scara.