avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 633 soluții astăzi
Forum Activitate georgianai

Activitate georgianai

Buna ziua,am avut poprire pe contul de salariu din cauza unui card Euroline,de care nu credeam ca o sa mai scap vreodata.Contul meu de salariu este la Raiffeisen bank,poprirea s-a incheiat in oct 2015,cei de la banca mi-au deblocat cardul de salariu,mi-au confirmat verbal cum ca s-a achitat poprirea,iar acum am facut o verificare la Biroul de Credit si apar cu o restanta de 40 lei neachitata fix din oct 2015,la care se mai adauga si 150 lei cheltuieli de judecata(mi-au spus cei de la Euroline telefonic).Ce este de facut? cine este de vina pt faptul ca eu inca apar cu intarzieri in Biroul de Credit?
ce acte imi trebuie pt a deschide o drogerie?
In anul 1944,bunicii au cumparat niste pamant,care,din cate am inteles de la primaria din comuna,trebuia revendicat dupa 1989.Noi nu l-am revendicat,iar acum 1 saptamana cineva a venit sa faca cadastru pe el pt a intra in posesia lui(pt a deveni proprietar),el neavand nici un act.In cazul de fata noi ce putem face pt a ne recupera pamantul?
Răspuns la discuția Ordonanta de Urgenta 111/2010
Inseamna ca nu o sa beneficiez de acel stimulent.ce lege ipocrita.Tare as dorii sa stiu unde pot depune o plangere ceva in privinta asta pentru ca mi se pare nedreapta.
Va rog spuneti-mi si mie,lamuriti-ma Dvs daca puteti..primul copil s-a nascut pe 22.10.2010,iar al doilea se v-a naste in nov.2011.In perioada in care se vor suprapune<adica pana primul copil v-a implini 2 anisori,voi putea beneficia de acel stimulent de crestere pt cel de-al doilea copil,de 600 lei?
Multumesc.