avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 674 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Recuperare pamant nerevendicat
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Recuperare pamant nerevendicat

In anul 1944,bunicii au cumparat niste pamant,care,din cate am inteles de la primaria din comuna,trebuia revendicat dupa 1989.Noi nu l-am revendicat,iar acum 1 saptamana cineva a venit sa faca cadastru pe el pt a intra in posesia lui(pt a deveni proprietar),el neavand nici un act.In cazul de fata noi ce putem face pt a ne recupera pamantul?

Alte discuții în legătură

Sfat juridic teren. cum rezolv problema privind o suprafata care nu iese la masuratoare dar apare la vecin? mihaialex01 mihaialex01 am cumparat un teren intravilan 1983- 1800m2 am vandut unui vecin 1984- 500m2 recent am facut acte de proprietate si la cadastru a iesit o suprafata de ... (vezi toată discuția)
Revendicare imobiliara lollytopp lollytopp Buna ziua!!Sunt intr.o mare dificultate ...in urma cu 6 luni am intrat in posesia unor acte care atesta faptul ca bunicul meu a cumparat un lot de pamant in ... (vezi toată discuția)
Problemă cu întabularea terenului, apărută din cauza primăriei. ce proceduri să urmez pentru a grăbi lucrurile? Bojoaga Theodor Bojoaga Theodor Buna ziua. In urma cu mai bine de un an si jumatate,bunicii au hotarat sa-mi \"vanda\" un pamant. Dupa ce am facut succesiunea,am inceput procesul de ... (vezi toată discuția)