avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1126 soluții astăzi
Forum Activitate danutza-dana

Activitate danutza-dana

Buna ziua.Am auzit ca din iunie se vor interzice contractele de munca la 2,4 sau 6 ore,impunandu-se tuturor angajatorilor contractele la 8 ore.Va rog sa-mi confirmati daca este adevarat acest lucru,va multumesc!!!!
Buna ziua. As dori sa stiu daca pot rezilia un contract neexpirat (expira in august 2014) de telefonie fixa + internet. As dori sa stiu ce procedura trebuie urmata, fara a fi obligata la plata unor despagubiri din partea lor. E corect sa fac o sesizare, cu 30 zile inainte, invocand Legea 161/2010? Va multumesc!

[Editat - 2.13. Identificarea unor persoane, fie fizice sau juridice, in mesajele postate sau in titlul topicului, nu este de dorit. Nu uita ca pe forum se discuta probleme juridice, iar nu implicarea lui X sau lui Z in ele.]
Răspuns la discuția tichete de masa
Am verificat contractul si este stipulat la litera J- "alte venituri: tichete de masa conform prevederilor legale"; doar atat.Chiar daca ar fi fost prevazuta reglementarea de care spuneati,eu deduc ca atata timp cat am lucrat pana pe 30.08.2011 inclusiv,sunt obligati din punct de vedere legal sa-mi vireze tichetele respective,chiar si la sfarsitul lunii septembrie.Doar daca vor refuza sa mi le dea,motivand ca nu am lucrat toata luna(asa au facut cu alte colege),atunci ma pot adresa la ITM. E corect asa?Va multumesc mult !
Răspuns la discuția tichete de masa
Din pacate la firma respectiva nu s-a respectat aceasta procedura,tichetele pe luna august urmand a se atribui angajatilor la sfarsitul lunii septembrie.Totusi nu inteleg de ce colegele care si-au dat demisia inainte de sfarsitul lunii nu au mai beneficiat de tichetele aferente lunii respective.Daca vor proceda la fel si cu mine si nu-mi vor da bonurile de masa pe august 2011(motivand ca nu am lucrat toata luna)am dreptul sa-i reclam undeva?Multumesc!
Răspuns la discuția tichete de masa
Va multumesc!
Discuție tichete de masa
Va rog sa-mi spuneti daca mi-am dat demisia conf art 55/lit b pe 23 08 2011,dar contractul de munca mi-a fost inchis incepand cu data de 31 08 2011,mai pot beneficia de tichetele de masa aferente lunii august 2011?Multumesc!