avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 588 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... contract de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

contract de munca

Buna ziua.Am auzit ca din iunie se vor interzice contractele de munca la 2,4 sau 6 ore,impunandu-se tuturor angajatorilor contractele la 8 ore.Va rog sa-mi confirmati daca este adevarat acest lucru,va multumesc!!!!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:08, 30 Martie 2015
Nu este adevarat. Pana in prezent nici macar nu exista un proiect de astfel de act normativ.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea salarizarii de la 1 iunie 2017 Marinabeautyblumarin Marinabeautyblumarin Buna seara,am o rugaminte sa ma ajutati sa inteleg..daca se va exclude contractul tip part-time 2,4 si 6 ore...si vei fi obligat ca fiecare angajat sa fie ... (vezi toată discuția)
Pensie grad de invaliditate iii lia19 lia19 O persoana ,pensionar cu gradul III de invalidiatate,care este angajata momentan in institutie cu contract de prestari de servicii,poate fii incadrata cu ... (vezi toată discuția)
Salariat cu contract suspendat-doreste angajare in alta parte CATALENA CATALENA Buna ziua. Am o intrebare, un salariat are suspendat contractul pe perioada de o luna de zile (prin acordul partilor-Concediu fara plata), el la aceasta ... (vezi toată discuția)