avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 582 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Legea salarizarii de la 1 iunie 2017
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Legea salarizarii de la 1 iunie 2017

Buna seara,am o rugaminte sa ma ajutati sa inteleg..daca se va exclude contractul tip part-time 2,4 si 6 ore...si vei fi obligat ca fiecare angajat sa fie inregistrat cu 8 ore zilnic min pe economie..eu ce fac ca sa nu imi pierd efectiv afacerea..de exemplu..fiind un coafor pt evenimente am nevoie de un contract pe 2ore ..cu un make-up artist..nu e cazul sa stea 8ore zilnic..vine doar la programari...eu nu scot contravaloarea acestui salariu..ce pot face sa nu pierd aceasta colaborare si sa fie legala..mai am i coafeza care nu poate sta decat la program de 4ore zilnic are doi copii mici in scoala..ea fiind..foarte buna pe ceea ce face..pe scurt cum sa imi mentin echipa....care are part-time in societate..oameni care in mod real au o situatie si nu vreau sa nedreptatesc pe nimeni
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:53, 30 Mai 2017
Nu exista niciun act normativ sau proiect de act normativ care sa prevada asa ceva .. pana la intrarea in vigoare a unei astfel de reglementarii este prematur sa discutam.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare srl 3% ionut2001 ionut2001 Revin cu o noua intrebare in incercarea de a ma clarifica: Ma ocup cu webdesign-ul. Doresc sa infiintez firma numai pentru webdesign. Doresc sa ma angajez cu ... (vezi toată discuția)
Durata timpului zilnic de munca cyan cyan care este durata maxima a timpului de lucru zilnic? in c.i.m. este prevazut 8 ore/zi, 40 ore/sapt. dar efectiv programul se desfasoara de la 8.00 la 21.00 (13 ... (vezi toată discuția)
Proces verbal scris gresit cu multe date gresite! va rog sa ma sfatuiti dady_carcalete dady_carcalete intr-o noapte in timp ce ma intorceam de la sibiu spre valcea am fost oprit de un echipaj pe motivul ca as fi depasit pe linia continua, acest lucru fiind ... (vezi toată discuția)