Gabriela Pintea a scris:
In Monitorul Oficial, Partea I, nr. 318, din 9 mai 2011 a fost publicat Ordinul ministrului muncii, familiei si protectiei sociale, al ministrului apararii nationale, al ministrului administratiei si internelor si al directorului Serviciului Roman de Informatii nr. 1.453/M.34/18.769/10.161/2011 pentru aprobarea Regulamentului privind organizarea, functionarea si structura Comisiei centrale de contestatii din cadrul Casei Nationale de Pensii Publice, precum si pentru aprobarea Regulamentului privind organizarea, functionarea si structura comisiilor de contestatii din cadrul Ministerului Apararii Nationale, Ministerului Administratiei si Internelor si Serviciului Roman de Informatii.
buna ziua
as avea si eu nevoie sa ma lamuriti sau eventual sa ma ajutati daca puteti .Mama mea a iesit la pensie
anticipat de acum 3 ani insa sa constata ca mama mea trebuia sa iasa inca de acum 1 an jumate la pensie de drept plus ca nu i sa calculat grupa a doua am facut doua cereri una ca sa poate iesi de drept la pensie si a doua ca sa ii calculeze grupa care nu i-a fost trecuta
deloc in decizie .Am primit un prim raspuns la prima decizie si anume ca de la
1 ianuarie 2011 a iesit la pensie de drept .Inrebarea mea este :daca ea a iesit la pensie de acum un an jumatate nu ar trebui sa-i dea retroactiv din urma banii.?aceasi inrebare o pun si pt grupa a doua ?(aici cel putin nu i s-a calculat deloc ).Va multumesc