avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 910 soluții astăzi
Forum Activitate marianz

Activitate marianz

Răspuns la discuția Faptuitor?
Va multumesc tare mult tuturor. Deja vorbesc cu un avocat.
Discuție Faptuitor?
Buna tuturor,

Am primit acasa o citatie in care scrie ca sunt invitat la politie in calitate de "faptuitor" intr-un dosar penal de frauda.....
La ce sa ma astept ?
Trebuie neaparat sa-mi iau un avocat cu mine?
Imi puteti spune cum imi pot calcula impozitele pe terenuri si cladiri , cum se cumuleaza ele si cum se "dubleaza" sau "tripleaza" suma de plata a impozitelor , fiindca am mai multe proprietati , caci mi-a placut sa MUNCESC si sa cumpar si un apartament si o garsoniera si o casa cu teren , toate in Ploiesti?
Pun intrebarea aceasta pentru ca am senzatia ca taxele pe care le am de plata sun cel putin exagerate.
Discuție Rovinieta
1.Cunoasteti vreo persoana care sa-si fi recuperat banii din plata amenzii pentru rovinieta din cauza ca procesul verbal n-a avut semnatura olografa?
2.In cazul in care un functionar te anunta in momentul platii impozitelor ca ai o amenda de la "drumuri" pentru care nu ai primit nici un act oficial , trebuie sa o platesti neaparat sau poti face ceva demersuri pentru prescrierea sau anularea ei in conditiile in care, repet ,nu ai primit nici un o instiintare?
Am rugamintea sa-mi comunicati cine hotaraste incadrarea ca grad de handicap dupa intocmirea dosarului medical si unde incepe intocmirea acestui dosar?La medicul specialist la cabinetul de medicina a muncii? Nu stiu de unde sa incep.