avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 924 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Rovinieta
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Rovinieta

1.Cunoasteti vreo persoana care sa-si fi recuperat banii din plata amenzii pentru rovinieta din cauza ca procesul verbal n-a avut semnatura olografa?
2.In cazul in care un functionar te anunta in momentul platii impozitelor ca ai o amenda de la "drumuri" pentru care nu ai primit nici un act oficial , trebuie sa o platesti neaparat sau poti face ceva demersuri pentru prescrierea sau anularea ei in conditiile in care, repet ,nu ai primit nici un o instiintare?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 22:57, 10 Februarie 2012
1-Da, sunt multe cauze castigate in Cluj
2-Datele prtecizate de dvs sunt mult prea evazive pentru raspuns complet
Institutia prescrierii este delicata si in cazul amenzilor se intinde pe o perioada de 5 ani,
timp in care autoritatea in drept cu siguranta are grija sa intocmeasca documentele necesare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sanctiune contraventionala lipsa rovinieta, semnatura olografa scanata seti seti Am primit la posta in data de 24.09.2015 un proces verbal redactat electronic, emis de CNADNR si intocmit in data de 14.09.2015, pentru faptul ca am circulat ... (vezi toată discuția)
Contraventii - precedent amenzi anulate pentru lipsa semnaturii olografe Roland Mindrila Roland Mindrila Un nou fenomen se propagă în instanţele din România: anularea amenzilor pentru neplata rovinietei, motivul fiind că procesele-verbale trimise prin poştă ... (vezi toată discuția)
Proces verbal amenda rovinieta fara semnatura olografa leorot leorot Am contestat o amenda de rovinieta pe motivul lipsei semnaturii olografe. Am pierdut la judecatorie. Citez din hotararea ... (vezi toată discuția)