avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 627 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters222912

Activitate ContSters222912

Mutumesc.
Nu intru in domiciliul respectiv.
Doar inchid usa cu alta cheie , eu nedetinand cheia lor.
Oricum am facut o adresa prin care le comunic ca in termen de 10 zile, conform contractului, Întrucât nu aţi respectat prevederile Cap. III, art. 3.2, lit. c) şi d) din Contract, referitoare la obligaţiile ce vă revin în calitate de comodatar, consideraţi contractul de comodat ca fiind reziliat de la data de 28.06.2012, accesul in imobil fiindu-va restrictionat totodata de la data prezentei.
În cazul în care, până la data menţionată, nu vă achitaţi debitele restante, îmi rezerv dreptul de a vă acţiona in instanţa de judecată competentă, în vederea recuperării acestora si a eventualelor penalităţi de întârziere, ori a altor cheltuieli de reparaţii generate de folosirea necorespunzătoare a imobilului.
Totodată, vă rog să-mi comunicaţi data la care urmează să îmi predaţi locuinţa pe bază de proces-verbal, pentru constatarea stării acesteia, cu precizarea că, după data rezilierii contractului, îmi declin responsabilitatea pentru eventualele bunuri personale pe care le-aţi mai avea în imobil.
pai da, dar vreau sa stiu ce presupune ast, din punct de vedere legal.
le inchid usa si??? e ok?
Am probleme cu chiriasii care nu mi-au platiti intretinerea de 3 luni si energia electrica.
Pot sa le inchid usa cu o alta cheie pe care o am??? si daca nu ce ar presupune asta.
LOE-am facurt o hartie prin care ii anunt ca, cf. contractului de comodat pentru locuinta, in zece zile trebuie sa elibereze casa pentru neplata utilitatilor.
Eu eventual pot sa le interzic accesul in casa ???
Răspuns la discuția Contract Comodat locuinta
Va multumesc .
Are cineva un model de contract??
Multumesc anticipat.
Vreau sa fac un Contract de comodat locuinta si doresc sa stiu daca trebuie neaparat inregistrat si la notar.
Sa-l numesc ,,Contract de comodat locuinta'' sau ,,Contract imprumut de folosinta -bun imobil''???
Multumesc
Poate cineva sa ma ajute cu un Contract de comodat pentru locuinta????

Multumesc
Am citi pe forum cateva postari si sunt indecisa momentan care este solutia cea mai buna in ceea ce priveste contractul de comodat locuinta sau contractul de inchiriere.
In momentul de fata nu lucrez deci nu platesc CNAS, iar daca am sa fac un contract inchiriere locuinta, voi plati impozit la Administrati financiara + CNAS.
Astept o recomandare pentru situatia aceasta.

Multumesc anticipat
Buna,
am un apartament pe care vreau sa-l inchiriez, dar am aflat de pe forum ca trebuie sa inregistrez contractul de inchiriere la Administratia financiara.
Pana aici totul este clar. Am mai aflat de pe forum ca , neavand nici un venit trebuie sa platesc si CNAS. Este adevarat???
Ma ajuta cineva?
Multumesc