avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 788 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Contract Comodat locuinta
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Contract Comodat locuinta

Vreau sa fac un Contract de comodat locuinta si doresc sa stiu daca trebuie neaparat inregistrat si la notar.
Sa-l numesc ,,Contract de comodat locuinta'' sau ,,Contract imprumut de folosinta -bun imobil''???
Multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters222912 , utilizator 10:07, 21 Septembrie 2011
Nu trebuie inregistrat la notar.

Contract de comodat.Atat.
Contractul de comodat este valabil sub semnatura privata, nu este obligatoriu ca incheierea sa se faca la notar.
Il numiti ,,Contract de comodat'', obiectul acestuia fiind darea in in folosinta gratuita (comodat) a locuintei.
Va multumesc .
Are cineva un model de contract??
Multumesc anticipat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de comodat reghina23 reghina23 buna ziua as avea si eu o intrebare as putea sa fac un contract de comodat cu un unghi care are o locuinta de la icral o garsionera si unde as putea sal ... (vezi toată discuția)
Contract de comodat mihaicraiova mihaicraiova Buna ziua..Se poate face un contract de comodat in alt judet decat cel in care se afla persoanele care doresc sa faca un contract de comodat pentru un ... (vezi toată discuția)
Contract de comodat intre doua persoane fizice brend brend se poate incheia un contract de comodat intre doua persoane fizice ne autorizate? eu vreau sa inchei un contract de comodat pt un apartament pe o durata de un ... (vezi toată discuția)