avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 781 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contract de comodat
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contract de comodat

Buna ziua..Se poate face un contract de comodat in alt judet decat cel in care se afla persoanele care doresc sa faca un contract de comodat pentru un apartament sau este obligatoriul sa se faca in judetul de domiciliu? Din cate stiu eu un contract de comodat facut la avocat este mult mai ieftin dect un contract de comodat facut la notar.Este adevarat? Cu respect
Cel mai recent răspuns: romascanu , moderator 19:26, 28 Octombrie 2012
~ Conținut șters la cerere ~
Da se poate face. Pretul pentru un asemenea contract se negociaza cu cel care il redacteaza.
Il puteti incheia oriunde doriti. Important este si scopul sau, sunt institutii care il accepta doar in forma autentificata de notar, interesati-va inainte.
Contractul de comodat poate fi incheiat si doar intre parti, nu neaparat in fata notarului sau a avocatului.
Indiferent pentru ceea ce faceti contractul de comodat, asa cum va spunea si utilizatorul @gerberga, nu trebuie sa mergeti nici la notar, nici la avocat, el este valabil si in varianta in care il incheiati si semnati intre parti, adica sub semnatura privata, pentru ca legea va permite si o astfel de varianta!

Alte discuții în legătură

Cum imprumuti bani si sa ai siguranta ca ii vei primi inapoi? isa1987 isa1987 buna ziua, doresc sa imprumut pe cineva cu 1000euro dar nu stiu ce act trebuie sa fac la notariat ca sa imi primesc banii inapoi si ce conditii trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Titlul executoriu apeiron2 apeiron2 Rog sa ma ajute cineva. Am incheiat un contract de imprumut de consumatie( o suma de bani) sub semnatura privata . Ce sanse am sa-mi recuperez banii.Acest ... (vezi toată discuția)
Contract de comodat apartament carmen.balan1967@yahoo.com carmen.balan1967@yahoo.com Buna ziua! Se poate face un contract de comodat intre doua persoane fizice ? Vreau sa fac un astfel de contract in ceea ce priveste un apartament. ... (vezi toată discuția)