Buna ziua..Se poate face un contract de comodat in alt judet decat cel in care se afla persoanele care doresc sa faca un contract de comodat pentru un apartament sau este obligatoriul sa se faca in judetul de domiciliu? Din cate stiu eu un contract de comodat facut la avocat este mult mai ieftin dect un contract de comodat facut la notar.Este adevarat? Cu respect
Il puteti incheia oriunde doriti. Important este si scopul sau, sunt institutii care il accepta doar in forma autentificata de notar, interesati-va inainte.
Indiferent pentru ceea ce faceti contractul de comodat, asa cum va spunea si utilizatorul @gerberga, nu trebuie sa mergeti nici la notar, nici la avocat, el este valabil si in varianta in care il incheiati si semnati intre parti, adica sub semnatura privata, pentru ca legea va permite si o astfel de varianta!
Titlul executoriu
apeiron2
Rog sa ma ajute cineva. Am incheiat un contract de imprumut de consumatie( o suma de bani) sub semnatura privata . Ce sanse am sa-mi recuperez banii.Acest ... (vezi toată discuția)