Buna ziua,
As dori sa-mi clarificati urmatoarea situatie: sunt in perioada in care imi intocmesc actele de somaj; printre altele mi s-a cerut si o adeverinta de la Finante cum ca nu am alte surse de venituri. Aici am o problema: am avut o firma AF care a fost radiata printr-o Rezolutie a ORC in 2010. Cei de la Finante spun ca firma nu a fost radiata.
Ce-i de facut?
( Mentionez ca mi-am schimbat domiciliul din localitatea unde a activat firma)
Multumesc!
Multumesc pentru prima parte a intrebarii, chiar daca m-ar fi interesat mai mult partea a doua.
(Intuiesc ca, in aceasta seara sunteti prea ocupat pentru cea de-a doua intrebare (si cea mai stringenta).
Buna seara,
M-ar interesa ce urmeaza (sau ce presupune) rezolutia urmatoare: "Inchis procedura", intr-un proces de faliment (SRL) cu DGFP dupa ce, in prealabil, paratul (administratorul) a fost obligat sa suporte suma din pasiv (si nu s-a putut achita).
Multumesc!
Se face tarziu si nu stiu daca-mi mai raspundeti ; s-ar parea ca nici in seara asta nu voi putea dormi, tot gandindu-ma: dar daca... dar daca...
La urma urmei, fie ce-o fi; n-am dat in cap la nimeni...am incercat sa fac ceva ...am crezut in sistem...de fapt, numai cine n-a facut nimic atunci nu are acum probleme...amuzant e ca am fost de-o naivitate induiosatoare...chiar am crezut in ceea ce-am facut... si-am riscat totul... si-am pierdut totul...doar pe Dumnezeu nu L-am pierdut...si asta cred ca-i un lucru bun...
Multumesc, apreciez operativitatea si profesionalismul...
Dar, ce se-ntampla daca acel administrator nu mai are nici un bun propriu (pe bune!). Care vor fi urmatorii pasi, vor putea pune poprire pe salar sau pe ajutor de somaj?
Buna seara,
Va rog sa-mi explicati urmatoarea hotarare judecatoreasca in cazul unui proces de faliment (SRL):
"...obliga paratul sa suporte suma de ... din pasiv"
Nota: Paratul este administratorul firmei in faliment.
Si-or sa vina ei sa verifice la fata locului, sa le-arat contractul de inchiriere?! De 2 ani am o gazda de treaba si n-as vrea sa-mi stie problemele.
Si, din cate stiu, dupa 3 ani datoria nu se prescrie?
Apreciez promptitudinea si profesionalismul raspunsului la framantarile mele!