avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 571 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Hotarare judecatoreasca firma faliment
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Hotarare judecatoreasca firma faliment

Buna seara,
Va rog sa-mi explicati urmatoarea hotarare judecatoreasca in cazul unui proces de faliment (SRL):
"...obliga paratul sa suporte suma de ... din pasiv"
Nota: Paratul este administratorul firmei in faliment.

Cel mai recent răspuns: Catalina Apetrachioaei , Consilier juridic 23:57, 11 Octombrie 2011
A fost angajata raspunderea administratorul si pus sa suporte o parte din pasiv, acesta urmeaza sa suporte pasivul cu bunurile proprii.

va doresc succes
Multumesc, apreciez operativitatea si profesionalismul...
Dar, ce se-ntampla daca acel administrator nu mai are nici un bun propriu (pe bune!). Care vor fi urmatorii pasi, vor putea pune poprire pe salar sau pe ajutor de somaj?
va urma procedura de executare silita din codul de procedura civila, adica ..orice bun sau venit va putea fi urmarit.
Se face tarziu si nu stiu daca-mi mai raspundeti ; s-ar parea ca nici in seara asta nu voi putea dormi, tot gandindu-ma: dar daca... dar daca...
La urma urmei, fie ce-o fi; n-am dat in cap la nimeni...am incercat sa fac ceva ...am crezut in sistem...de fapt, numai cine n-a facut nimic atunci nu are acum probleme...amuzant e ca am fost de-o naivitate induiosatoare...chiar am crezut in ceea ce-am facut... si-am riscat totul... si-am pierdut totul...doar pe Dumnezeu nu L-am pierdut...si asta cred ca-i un lucru bun...
nu trebuie sa dramatizati.sa imi scrieti pe nelutacathy@yahoo.com si va dau cateva sfaturi....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Notificare din partea unei firme de recuperari creante BotaElena BotaElena In urma cu 5 ani nu am mai putut plati un imprumut bancar garantat (firma urmeaza procedura falimentului). Acum, cei de la [editat] fac presiuni prin posta / ... (vezi toată discuția)
inchiderea procedurii falimentului BotaElena BotaElena Buna seara, M-ar interesa ce urmeaza (sau ce presupune) rezolutia urmatoare: \"Inchis procedura\", intr-un proces de faliment (SRL) cu DGFP dupa ce, in ... (vezi toată discuția)
Comunicare hotarare tribunal sindic-asociat debitor yany21 yany21 obliga paratul [editat] Sa suporte pasivul neacoperit al debitoarei SC [editat] PANA LA CONCURENTA SUMEI DE 21.508,75LEI REPREZATAND CREANTE RAMASE ... (vezi toată discuția)