avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 701 soluții astăzi
Forum Activitate nickforspeed

Activitate nickforspeed

Răspuns la discuția Hotararea majoritatii!
Inseamna ca asa sa hotarat in AG si trebuie sa va conformati acestei hatarari....idea este ca nu aveti bani nu-i asa ptr ca nu-mi explic care e problema ....nu o sa inchida toate balcoane si pe al d-voastra nu pentru ca este inestetic si contrar normelor de urbanism.
Ceeace spui e corect...normal si logic ar fi daca nu beneficiezi de nimic din acea coloana de tevi sa nu platesti nimic..si pe deasupra mai si deranjeaza estetic ....mai mult ..ei ar trebui sa-ti plateasca o chirie ptr ca tevile lor trec prin apartamentul respectv.

Stima
Am citit toate mesajele si raspunsurile....raspunsul corect este .....toti proprietarii vor plati indiferent daca se folosesc sau nu de acea coloana de scurgere.
O astfel de taxa se stabileste de comun acord cu toti proprietarii in ADUNAREA GENERALA nu de C Ex....C ex. urmareste punerea ei in practica .:closedtopic:
Deja este prea trz...sa convocat AG .....Ptr ca presedintele a fost calomniat,amenintat,injurat ca la usa cortului,si pe buna dreptate omul are motive sa-si dea demisia si sa se aleaga alt comitet...omul a fost de buna credinta ia vb frumos civilizat..se pare ca vecinul in cauza si-a pus tot blocul in cap fara motiv..sa vedem cum o sa raspunda in fata AG.....mie teama ca o sa ajungem sa nu avem comitet ca nimeni nu e in stare si toti se dau la fund.
Ok tovarasi am rugamintea ca daca nu cunoasteti regulile si legile privind asociatiile de proprietari sa nu va bagati........daca cititi obligatiile prorietarilor o sa-mi dati dreptate si nu le-am scris eu ci legiuitorul adica statul roman .......asta e
Va multumesc ptr raspuns...totusi problema se pune in felul urmator....ma repet persoana in cauza a ocupat ABUZIV si fara nicio aprobare din partea asociatiei din start eu ma gandesc ca acea persoana trebuie sa elibereze neconditionat spatiul respectiv dupa acea se ajunge la partea cu platirea unei chirii modice..care nici cu asta nu este de acord CONFORM HOTARARII AG...totusi mai intai de toate pe langa drepturi avem si obligatii...corect este ca acest om sa elibereze spatiul si dupa acea sa ceara.....ideea este ca sa ajuns la dizolvarea comitetului din cauza lui ..chiar astazi avem AG din cauza lui.Tot blocul a trebuit sa ne facem timp sa participam ..ideea este ca nu prea mai avem pe cine sa punem si nu o sa se bage nimeni ca toata lumea il stie de om distrus cu capul....vinovat de situatie il gasesc pe dansul si trebuie sa raspunda....a amenintat pe presedinte si pe admn ca da cu ranga daca se apropie cineva de ''GHENA LUI''..in sfarsit....sa vedem cum o sa decurga astazi la ADUNAREA GENERALA......
Am un vecin care a ocupat un spatiu comun abuziv fara documente legale si nu vrea sa-l elibereze..iam propus sa plateasca chirie ptr acel spatiu asa cum sa hatarat si aprobat in AG si nici asa nu vrea....presedintele blocului la somat sa elibereze acel spatiu si a fost amenintat ca o sal loveasca cu ranga in cap daca se atinge de ''GHENA LUI'' din aceasta situatie vecinul in cauza a luat-o ca pe ceva personal si incerca prin metode neintemeiate sa gaseasca tot felul de chichite impotriva comitetului intimidari..amenintari....s.a.m.d...mai mult decat atat face presiuni cu tot felul de cereri absurde catre comitet ptr a ingreuna activitatea asociatiei de proprietari.Ce putem face cu acest vecin ?Va multumesc si astept un raspuns