Buna ziua ! As avea si eu o neintelegere : De ce la tribunal mi s-a inregistrat actiunea, pe care am facut-o ,ca sa-mi iau drepturile salariale restante(unitatea nu mi-a platit salariile) , ca obligatie de a face ,si nu ca drepturi salariale ?,asa cum se mentiona inainte...
Se plateste taxa de timbru sau ceva ....?
O ultima intrebare ,freeelis, cum pot sa spun in instanta sa-mi calculeze executorul jud. ?, ca tot la el o sa execut ....si nu vreau expertiza ,prin instanat , ca dureaza mult.
multumesc anticipat
In ce sens discutabil ? Daca nu va suparati sa-mi spuneti, eu just consider ca dupa 2 ani fara salariu ,nu e o suma mare ,in comparatie cu altii care cer mii de euro
Buna ziua! Am de recuperat salarii restante de mai bine de 2 ani de la angajator.As dori sa ceri in instanta si plata daunelor -interse pe motiv ca angajatorul a intarziat f mult timp cu banii .As putea avea castig de cauza ? Acorda instanta daune -interese ,asa cum se specifica si in art 166 alin 4 Codul muncii? Rog o lamurire de la persoanele care au intalnit astfel de situatii.
MULTUMIRI ANTICIPATE
Mai faceti copii dupa documentele, pe care le-ati expus intrun singur exemplar ,si le trimiteti prin posta ,inainte de termenul de judecata .
Solicitati judecarea cauzei in lipsa dumv .
Succes!