avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 758 soluții astăzi
Forum Activitate mihai_14

Activitate mihai_14

Multumesc frumos !.O zi buna !
Buna ziua ! As avea si eu o neintelegere : De ce la tribunal mi s-a inregistrat actiunea, pe care am facut-o ,ca sa-mi iau drepturile salariale restante(unitatea nu mi-a platit salariile) , ca obligatie de a face ,si nu ca drepturi salariale ?,asa cum se mentiona inainte...
Se plateste taxa de timbru sau ceva ....?
Răspuns la discuția drepturi banesti
multumesc frumos si multa sanatate
Răspuns la discuția drepturi banesti
O ultima intrebare ,freeelis, cum pot sa spun in instanta sa-mi calculeze executorul jud. ?, ca tot la el o sa execut ....si nu vreau expertiza ,prin instanat , ca dureaza mult.
multumesc anticipat
Răspuns la discuția drepturi banesti
sa inteleg ,ca pot primi aceste daune -interese, dobanda o calculeaza instanta sau se va face expertiza?
multumesc freeelis!
Răspuns la discuția drepturi banesti
In ce sens discutabil ? Daca nu va suparati sa-mi spuneti, eu just consider ca dupa 2 ani fara salariu ,nu e o suma mare ,in comparatie cu altii care cer mii de euro
Buna ziua! Am de recuperat salarii restante de mai bine de 2 ani de la angajator.As dori sa ceri in instanta si plata daunelor -interse pe motiv ca angajatorul a intarziat f mult timp cu banii .As putea avea castig de cauza ? Acorda instanta daune -interese ,asa cum se specifica si in art 166 alin 4 Codul muncii? Rog o lamurire de la persoanele care au intalnit astfel de situatii.
MULTUMIRI ANTICIPATE
In cazul demisiei nu se acorda somaj .
Răspuns la discuția Unde gasesc sentinta?
Verificati pe site-ul [ link extern ]
Mai faceti copii dupa documentele, pe care le-ati expus intrun singur exemplar ,si le trimiteti prin posta ,inainte de termenul de judecata .
Solicitati judecarea cauzei in lipsa dumv .
Succes!